logo


Соработка на Веб Адресар со МојДен

Веб Адресар неодамна започна со соработка со повеќе интернет медиуми во нашата земја. Се чуствуваме должни сторијата за нашата соработка да ја објавиме на нашиот блог, заради нашето партнерство со овие уникатни  веб-страници.


МОЈДЕН е портал кој сака и гае стремежи на корисникот да му овозможи повеќе функционалности при потрагата на одредена услуга или производ.

Имено нивната матрица во која комплетно го преставуваат секој услугодавател е поткрепена и со еден мозаичен дел, каде нудат мноштво од идеи и инспирација со цел да ја доловат комплетната слика.

МОЈДЕН е секој ден, може да постане секвенца од вашето секојдневие, се што вам ве исполнува и ви пружа задоволство. Овде можете да прочитате актуелни вести, но не очекувајте шунд, жолта штампа, празноглави текстови.

Нивната тенденција е да се издигнат на едно повисоко ниво, каде соработуваат стриктно со премиум услугодаватели кои професионално и достојно се на пиедесталот на нивната приоритетна листа.

Во продолжение ви ги објавуваме нивните први впечатоци од соработката со нас и одговорите на неколку наши прашања.

- Пред се дали сте задоволни од соработката со Веб Адресар?

Се чувствуваме обврзани да одговориме позитивно, бидејќи нашиот впечаток е навистина таков. Брзи, експедитивни и пред се професионални.

- Дали сметате дека сме интересен и уникатен сајт?

Секој сајт сам по себе е уникатен, бидејќи застапува нешто по свое видување. Вашата мисија е токму таква . Ни се допаѓа вашиот дизајн, имплементирањето на нови нешта во овој свет каде секој се труди да го избере полесниот начин со копирање.

- Според вас кои се позитивни карактеристики на нашиот сајт и по што се одделува од другите веб директориуми во нашата земја?

Најпозитивно од се, сметаме дека е вашиот примариум - а тоа е да направите конекција од се она што е македонско. Сплотувањето ви нуди еден широк спектар на можности и искрено едвај чекаме да видиме колку всушност сајтови има Македонија со кои може да се пофали, сајтови кои ја поткрепуваат нашата територија.

- Какви посетители имате од нашиот сајт?

Посетители кои дефинитивно сакаат да избегаат од монотонијата и да видат нови нешта. Истражувачи и талкачи во сајберскиот свет каде инспирацијата едноставно незапира ....

- Кажете ни коментар и препорака за нашиот веб-сајт.

Нашата препорака е секогаш со вас да ја носите примарната идеја која ве поттикнала да го остварите овој проект.

И во најтешките моменти сетете се, дека сте уникатни и посебни во она што го работите и дека некој едвај чека да стане и да кликне на вашата страна.

Затоа работиме, се трудиме и честопати имаме непроспиени ноќи ...

Нека не ве напушта ентузијазмот !!!

Keep up with the good work !


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар