logo


Зошто надворешните врски се од многу големо значење ?

Некои веб администратори прават многу мали напори за да му обезбедат надворешни врски на својот сајт, притоа не знаејќи дека надворешните врски се од големо значење за зголемување на рангот на една веб страна. Повеќето од веб пребарувачите ги рангираат сајтовите првенствено од бројот на надворешни врски кои ги имаат, како и содржината која ја презентираат. 

Тие се од суштинско значење кога е во прашање SEO (Search Engine Optimization), при што Google водејќи се од тоа ја одредува популарноста како и рангирањето на еден веб-сајт, а тоа е токму она кое влијае каде и кој сајт ќе се најде на врвот при резултатот од интернет пребарувањето. 


Веб Адресар (http://koockle.com/ ; http://wa.mk/) ги обезбедува овие квалитетни надворешни врски кои ќе ви овозможат да го промовирате вашиот сајт, обезбедувајќи зголемена посетеност, продажба, рентабилност, читатели и поголем број на клиенти за вашиот сајт !

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар