logo 
 
 

КОРИСНИК СТЕ НА FACEBOOK?

Логирајте се со Вашиот Facebook профил..


Најави се со Facebook

Придобивки

Креирањето на профил е лесно и едноставно. Секој корисник има корисничко име и лозинка или се најавува преку својот facebook профил. Во Вашиот профил ќе ги има прикажано Вашите купони, со избирање на опцијата Детали ќе го знаете Вашиот код и со покажување на тој код ќе го потврдите Вашето купување брзо и едноставно.

Не ве ограничуваме во потврдувањето на продажбата. Тоа може да биде со испечатен купон со попуст или прикажан код на вашиот телефон или таблет. Прегледност на Вашите купони и можност за пребарување на купони со попуст на продавници од посакуваната категорија. Попусти кои се ексклузивни и ги нема на сајтот на компанијата или која било друга веб страна или медиум и важат само за корисниците на Веб Адресар.

Достапност до сите контакт информации на продавачот и локација со мапа за лесно да стигнете до Вашата омилена продавница. Можност за споделување на попустите на Веб Адресар за Вашите омилени производи и услуги на социјалните мрежи со Вашите пријатели.

Веб Адресар Ви нуди можност да се најавите за нашиот ексклузивен newsletter. Со тоа, се согласувате да Ве информираме за ексклузивни попусти и промоции на Вашата е-маил адреса. Ви даваме можност да се информирате за најактуелните попусти од Вашите омилени продавници. Креирањето на профил е лесно и едноставно. Секој корисник има корисничко име и лозинка или се најавува преку својот facebook профил.

© 2014 Веб Адресар