logo


MIOA

Главен предизвик во градењето на Стратегијата е дефинирање на економската,социјалната и на политичката визија на општеството базирано на знаења, Повеќе »

Е-Инфраструктура Е-Влада Е-Бизнис Е-Здраство Е-Граѓани Е-Документи

Општина Битола

Битола е најголемиот градски центар во плодната и најголемата македонска котлина Пелагонија и втор град по големина во Република Македонија. Градот Повеќе »

Општина

Општина Аеродром

Визијата на Општина Аеродром е богата иднина на една европска општина, која секогаш ќе го надградува својот модерен изглед. Иако млада, веќе се смета Повеќе »

Институции Општини

Претседател на Р.М.

Република Македонија се наоѓа во Југоисточна Европа, во центарот на Балканскиот Полуострови зафаќа површина од 25.713км2. Нејзиниот релјеф се Повеќе »

Граѓани Демократија

Амбасада на САД

Амбасадата на САД во Скопје работи со цел да ги унапреди билатералните односи со владата и народот на Република Македонија, вклучувајќи надворешни Повеќе »

Амбасада

Руска Амбасада

4 август 1992 година Претседателот на Руската Федерација го потпиша Указот, со кој Република Македонија се признава како суверена Повеќе »

Амбасада

Австриска амбасада

На оваа веб-страница ќе најдете информации за политиката, културата и медиумите. Во рубриката „Водич" ќе најдете детални информации за конзуларните Повеќе »

Австрија Визи Виена државјанство

Амбасадата на Република Полска

Пжемислав Чиж е вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Полска во Република Македонија. Амбасада се наоѓа во центарот на Скопје, а приемот на Повеќе »

Полска Визи државјанство

Министерството за внатрешни работи

Министерството на граѓаните, претпријатијата и другите правни лица и на државните органи, Министерството им дава информации, податоци и известувања Повеќе »

МВР Меѓународна соработка

Министерство за правда

Министерството за правда се наоѓа на ул. „Димитрие Чупоски“ бр.9 во Скопје. Граѓаните може да се информираат за сите прашања од нивен интерес што се Повеќе »

Министерство правда

Министерството за надворешни работи

Мисијата на Министерството за надворешни работи е Република Македонија како сериозен и активен член на меѓународната заедница, кој се залага и Повеќе »

Министерство надворешни работи дипломатски мисии визен режим

Министерство за труд и социјална политика

Министерството за труд и социјална политика ги врши работите што се однесуваат на: работните односи, вработувањето и Повеќе »

Труд Министерство Социјална политика

Министерство за финансии

Нашата мисија е да одржиме стабилно јавно финансирање и стабилна макроекономска рамка со цел да се овозможи продолжување на процесот на економски Повеќе »

Министерство финансии државни хартии од вредност даноци децентрализација

Министерство за образование и наука

Министерство за образование и наука на Република Македонија се наоѓа во Скопје и е составено од повеќе органи: Управа за развој и унапредување на Повеќе »

Образование Наука Министерство

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти