logo


ЈП Депонија ДРИСЛА

Депонијата Дрисла е димензионирана да прими приближно 26.000.000 м3 милиони тони цврст отпад, што одговара за прифаќање на целокуниот комунален Повеќе »

Државни и владини институции Отпад Депонија

Амбасада на Република Чешка во Скопје

Амбасадата на Република Чешка се наоѓа на адреса: ул. Тодор Александров 35 1000 Скопје Амбасадор е Инг. Мирослав Рамеш, роден на 16 септември Повеќе »

Амбасада Република Чешка

ПИОМ

Пензиското и инвалидското осигурување, како дел од социјалното осигурување, има свој историски развој. Пензискиот систем во Република Македонија Повеќе »

Фонд Пензиско Инвалидско Осигурување

КОМПСИ

Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер (во натамошниот текст Комисија) е основана со Одлука на Повеќе »

Државна Институција Комисија

АФПЗРР

На 11 Јуни 2007 година, Собранието на Република Македонија го усвои Законот за основање Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот Повеќе »

Државна Институција Агенција Финансиска Поддршка Земјоделство и рурален развој

Центар за Развој на Југозападен плански регион

Центарот за развој на Југозападниот плански регион ги врши стручните работи кои се од особено значење за регионот. Според Законот зa рамномерен Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Регион Југозападен

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на локална самоуправа кои што влегуват во состав на Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Полошки Регион

Центарот за развој на Скопски плански регион

Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен регионален развој во Мај 2009 година. Седиштето на Центарот за Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Скопски Регион

Центар за Развој на Североисточен плански регион

Центарот за развој на Североисточниот плански регион ги врши стручните работи кои се од особено значење за регионот. Според Законот зa рамномерен Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Североисточен Регион

Центар за развој на Вардарски плански регион.

Утврдувањето на целите и приоритетите во Вардарскиот плански регион и дефинирањето на Визија е изготвено врз основа на стратегиска анализа и Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Регион Вардарски

Дирекција за технолошки индустриски развојни зони

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони е основана од Владата на Република Македонија во Август 2000 година и официјално започнува со Повеќе »

Државна Институција Дирекција Технолошки Индустриски Развојни зони

Влада на Република Македонија

Официјален веб сајт на Владата на Република Македонија. Посетете ја оваа интернет страница и бидете во тек со нивните проекти, програми и Повеќе »

Влада Република Македонија Државни Институции

Секретаријат за спроведување на Рамковниот договор

Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор дава поддршка на Владата во реализација на стратешкиот приоритет поврзан со обврските кои Повеќе »

Секретаријат Спроведување Рамковен Договор Државни и владини Институции

Uslugi.gov.mk

USLUGI.GOV.MK претставува резултат на заложбите на Владата на Република Македонија за поефикасна и потранспарентна работа на администрацијата преку Повеќе »

Интернет Портал Услуги Влада Република Македонија Министерства

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти