logo


Министерство за економија

Министерство за економија се наоѓа во Скопје. Органи во состав на Министерството се: Државниот пазарен испекторат, Биро за метрологија, Државниот Повеќе »

Министерство за економија пазарен инспекторат

Агенција за млади и спорт

Спортот и младите како потреба на секоја земја имаат доминантно место во интересите на земјите и имаат големо влијание во секојдневието на Повеќе »

Спорт Млади

Агенција за земјоделство

Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството (АПРЗ) е основана со Закон за основање на Агенција за поттикнување на развојот на Повеќе »

Агенција за земјоделство Земјоделство

Дирекција за заштита на лични податоци

Со Законот за заштита на личните податоци од 2005 година (“Службен весник на Република Македонија” бр. 7/2005), предвидено е основање на Дирекција за Повеќе »

Заштита на лични податоци

ЈП Улици и Патишта - Скопје

П Улици и патишта - Скопје е јавно претпријатие основано од град Скопје кое обавува дејност од посебен јавен интерес. Оваа своја дејност ЈП ја Повеќе »

Изградба на автопатишта Реконструкција на улици

Политички диалог помеѓу младите

Од април 2012, Институтот за економски стратегии и меѓународни односи – Охрид продолжи со програмата “Политички дијалог помеѓу младите политичари во Повеќе »

Политички диалог Политички дебати

Собрание на Република Македонија

Зградата на Собранието на Република Македонија е една од најмонументалните градби во Република Македонија, за која во 1930 година бил распишан и Повеќе »

Собрание РМ

Демократски сојуз

ДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ (ДСМ), како подмладок на партијата, сметајќи дека на македонската држава и се потребни млади луѓе кои имаат сила да се борат, но Повеќе »

Партија

Секретаријатот за европски прашања

Секретаријатот за европски прашања (СЕП) е основан како посебна стручна служба на Владата на Република Македонија во 2005 година, со трансформација Повеќе »

Владина институција

Invest in Macedonia

As I look at the growth over the years since the Agency’s inception in 2004, I am extremely proud of what we have achieved as a team, and even more Повеќе »

Инвестиции

Агенцијата за пошти - Република Македонија

Агенцијата за пошти е формирана на 15 јули 2008 година, согласно со Законот за поштенски услуги (Службен весник на РМ бр.9/2008) како независно Повеќе »

Агенција за пошта

Амбасада на Украина во Република Македонија

Односите меѓу Украина и Македонија беа отпочнати на 23 јули 1993 година со признавањето од Украина на државната независност на Бившата Југословенска Повеќе »

Амбасада

Амбасада на Канбера во Република Македонија

If you wish to travel to Macedonia and need to know whether you require a visa, or if you are a Macedonian citizen who requires the services of our Повеќе »

Амбасада

Институт за акредитација на Република Македонија

Акредитација е формално признавање на оспособеноста за извршување на одредени активности. Во постапка за акредитација може да се вклучат сите Повеќе »

Тестирање Калибрација Акредитација Сертификација

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти