logo


EXIM

Едношалтерски систем за дозволи за увоз, извоз и транзит на стоки и тарифни квоти Повеќе »

Владина институција

Државен завод за ревизија

Во Република Македонија, во периодот од 1991 до 1998 година, државната ревизија била организирана како Дирекција за економско - финансиска ревизија, Повеќе »

Ревизија

Агенција за цивилно воздухопловство

АЦВ е организирана како воздухопловна власт на Република Македонија чија организација обезбедува квалитетно и навремено извршување на регулаторните Повеќе »

Воздухопловство

Државниот архив на Република Македонија

Дејноста на Државниот архив на Република Македонија, т.е. активностите и задачите преку кои се врши и извршува, се дефинирани со Правилникот за Повеќе »

Државна архива

Царинската управа на Република Македонија

Царинската управа е орган на државната управа во состав на Министерството за финансии со својство на правно лице. До 1991 година царинската служба Повеќе »

Царинска управа

Управа за јавни приходи на Република Македонија

Управа за јавни приходи на Република МАкедонија Повеќе »

Јавен приход

Општина Кичево

Градот Кичево за прв пат се споменува во 1018 година во една повелба на Византискиот владател Василиј Втори, како место Кичавис кое во црковен поглед Повеќе »

Општина на РМ

Општина Кавадарци

Кавадарци според досега откриените археолошки локалитети било населено уште од времето на неолитот. Исто така овде се откриени и белези од населби во Повеќе »

Општина на РМ

Општина Градско

Општина Градско зафаќа површина 290 км2 , на која егзистираат повеќе населени места. Општината Градско ги опфаќа следниве населени места: Градско, Повеќе »

Општина на РМ

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти