logo


Центар за европски политики

Центарот за европски политики е формиран во 2001 година и оттогаш континуирано работи во насока на промовирање, евалуација и поддршка на процесот на Повеќе »

Демократија Истражување

Општина Прилеп

Општина Прилеп се наоѓа во централниот дел од јужното подрачје на Република Македонија. Го зафаќа Прилепското поле кое го сочинува северниот дел од Повеќе »

Општина на РМ

Центар за развој на Пелагонискиот плански регион

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион (ЦРППР) е основан од единиците на локалната самоуправа што влегуваат во состав на Пелагонискиот Повеќе »

Пелагониски развој

Општина Крушево

Вгнездено во прегратките на питомата Бушова Планина,градот легенда доживува бурни случувања низ историјата.Крушевската Република го запиша името на Повеќе »

Општина на РМ

Општина Ресен

Општината Ресен се наоѓа во Преспанската Котлина, во југозападниот дел на Република Македонија и опфаќа површина од 739 км2... Повеќе »

Општина Ресен

Општина Долнени

Општина Долнени го зазема северозападниот дел на Пелагониската котлина, која се наоѓа на околу 600 м надморска височина. Општината опфаќа површина од Повеќе »

Општина во РМ

Јавното претпријатие Билјанини Извори

Јавното претпријатие Билјанини Извори е јавно претпријатие , формирано со одлука на Советот на град Охрид на 28 февруари 2008 година... Повеќе »

Спортско-рекреативен центар Паркинг простор

ЈП Македонски шуми

Јавното претпријатие за стопанисување со шумите во државна сопственост на територијата на Република Македонија "Македонски Шуми"п.о.-Скопје е Повеќе »

Дрво и дрвни сортименти Расадници Лов и ловен туризам

НИП стопански преглед

НИП Стопански Преглед основан 1991 год. Друштво со ограничена одговорност. Покрај другите активности има оддел за изработка на знаци за безбедност Повеќе »

Знаци за безбедност

Биро за развој на образованието

Бирото за развој на образованието е орган на управа во состав на Министерството за образование и наука со својство на правно лице и врши стручни Повеќе »

Државна институција Образование Владини институции Биро

Агенција за енергетика на Република Македонија

Мисија на Агенцијата за енергетика на Република Македонија – АЕРМ е да го поддржува Спроведувањето на енергетската политика на Владата, преку Повеќе »

Енергетика на РМ

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти