logo


Општина Виница

Општина Виница се наоѓа во Источна Македонија. Центар на Општината е градот Виница, кој брои околу 14.000 жители. Се наоѓа на оддалеченост од 130 км Повеќе »

Општини

КЈП Нискоградба - Битола

Своите дејности претпријатието ги обавува синхронизирано и взаемно преку работните единици: Канализација Улици и патишта Механизација Секторите Повеќе »

Нискоградба

ЈЗУ Центар за јавно здравје - Битола

Центар за јавно здравје Битола, како дел од здравствениот систем во Република Македонија, од областа на превентина медицина, има за цел заштита и Повеќе »

Центар за јавно здравје

Општина Валандово

Општина Валандово се наоѓа во југоисточниот дел на Р.Македонија.Се наоѓа на југ од Демиркаписката клисура, источно од реката Вардар и на запад и Повеќе »

Општина на РМ

Основен Суд Битола

Основниот суд во Битола е првостепен суд со проширена надлежност кој покрај надлежноста утврдена за основните судови со основна надлежност за Повеќе »

Државна институција Правосудство

Јавно Претпријатие ВОДОВОД

Јавно Претпријатие ВОДОВОД Куманово е основано 1957 година заради вршење на стопанска дејност од јавен интерес во областа на водоснабдувањето и Повеќе »

Државна институција

Општина Свети Николе

Свети Николе, како централно место на поголемиот дел од Овче Поле, како населба датира уште од античкиот период. Првобитно наслебата била лоцирана Повеќе »

Општина на РМ

Основниот суд Свети Николе

Основниот суд Свети Николе согласно Законот за судовите е суд со основна надлежност и е надлежен да одлучува во прв степен за кривични дела и Повеќе »

Правосудство Основен суд

КЈП Водовод

Комунално Јавно Претпријатие “Водовод” - Кочани Повеќе »

Државна институција

МИП -Редакција за безбедност и здравје при работа

МИП -Редакција за безбедност и здравје при работа Повеќе »

Безбедност Заштита

Oпштина Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров датира уште многу одамна, непосредно по Првата Светска Војна,како предградие на главниот град Скопје до каде се стасувало само Повеќе »

Општина на РМ

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти