logo


Општина Кочани

Кочани се наоѓа на 120 километри оддалеченост од Скопје во источниот дел на Република Македонија, поточно ја завзема северната страна на Кочанската Повеќе »

Општина на РМ

Општина Кисела Вода

Општина Кисела Вода зафаќа површина од 46,86 км2 и се простира во југоисточниот дел на Скопската котлина. Таа се граничи со општината Центар како и Повеќе »

Општина на РМ

Општина Центар - Скопје

Општина Центар е една од десетте општини во Скопје, главниот град на Република Македонија и претставува централно јадро на градот и на целата Повеќе »

Општина на РМ

Општина Ранковце

Територијата на Oпштина Ранковце се наоѓа во североисточниот дел на Република Македонија.Таа го зафаќа просторот на Славишко Поле, кое му припаѓа на Повеќе »

Општина на РМ

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ

Агенцијата е основана со закон во декември 2003 год. и претставува централна државна институција за поддршка на претприемништвото и развојот на Повеќе »

Државна институција

Општина Бутел

Општината Бутел е општина (произлезена од Општина Чаир) под територијата на Град Скопје, и се наоѓа во неговиот краен северен дел. Градоначалник на Повеќе »

Општина на РМ

Општина Гази Баба

Општина Гази Баба е формирана на 3 ноември 1976 година, и од тогаш тој ден претставува патронен празник на општината. Површина: 92км², голем дел од Повеќе »

Општина на РМ

Општина Дебар

Општина Дебар е општина во Западна Македонија. Центар на општината е градот Дебар. Според пописот од 2002 година, општината имала население од 19.542 Повеќе »

Општина на РМ

Општина Дојран

Општина Дојран е општина во југоисточниот дел на Република Македонија. Центар на општината е селото Стар Дојран. Градот и езерото Дојран се наоѓа во Повеќе »

Општина на РМ

Општина Сарај

Општина Сарај е скопска општина. Моментален градоначалник е Беким Мурати. Општината не е дел од град Скопје, и е рурална општина. Повеќе »

Општина на РМ

Мрежа за рурален развој на РМ

Сојузот на граѓански здруженија „Мрежа за рурален развој на Република Македонија“ – „МРР на РМ“, се основа во март 2010 година во Скопје, како Повеќе »

Рурален развој

Француска Амбасада во Скопје

Француска Амбасада во Скопје Повеќе »

Амбасада

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти