logo


Амбасада на Босна и Херцеговина во Скопје

Амбасада на Босна и Херцеговина во Скопје Повеќе »

Амбасада

Goethe-Institut

Гете-Институтот е културна институција на Сојузна Република Германија која својата дејност ја извршува низ целиот свет. Ние го поддржуваме Повеќе »

Уметност Подучување

Електронски национален регистар на прописи на Р.М.

Единствениот национален електронски регистар на прописи - ЕНЕР претставува алатка првенствено наменета за електронско информирање на граѓаните на РМ, Повеќе »

информатор регистар на прописи

Комисија за хартии од вредност

Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија е самостојно и независно регулаторно тело кое врши јавни овластувања утврдени со Законот за Повеќе »

контрола на документација дозволи, одобренија, овластувања контрола на пазарот на хартии од вредност

Национално биро за осигурување

Националното биро за осигурување е непрофитна организација. Според Законот за задолжително осигурување на Република Македонија, Националното биро за Повеќе »

национално биро за осигурување

Биро за јавни набавки

ирото за јавни набавки е формирано како орган на државната управа во состав на Министерството за финансии и истото претставува централно тело Повеќе »

биро за јавни набавки

Македонија ПАт

Јавното Претпријатие за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта "Македонијапат" има повеќе работни задачи и обврски, меѓу кои: Повеќе »

Јавно претпријатие заштита на патишта

Основен суд -Охрид

Основниот суд во Охрид е првостепен суд со проширена надлежност кој покрај надлежноста утврдена за основните судови со основна надлежност за Повеќе »

Основен суд во Охрид

Општина Струга

Струга комуниира многу добро со соседните региони. Официјален сајт на општина струга, каде можете да најдете информации поврзани со местоположбата на Повеќе »

Општина Струга

Основен суд Тетово

Окружниот суд прво бил сместен во зградата на радио Тетово која се наоѓа на ул.„Радован Цониќ“ бивша улица „Београдска“, во близина на зградата во Повеќе »

Основен суд во Тетово

Општина Сопиште

огласно правилникот за систематизација на работните места на општинската администрација во Општина Сопиште, организацијата на општинската Повеќе »

Општина Сопиште

Државен завод за статистика

Државниот завод за статистика е стручна и самостојна организација во рамките на државната администрација во Република Македонија. Основни функции Повеќе »

Државен завод за статистика Државни институции Владини институции Статистика Државен завод Завод

Основен суд Гостивар

Основниот суд Гостивар е лоциран во централното градско подрачје, на кејот на реката Вардар на улица “Живко Брајкоски” бр.1. Судот е сместен во Повеќе »

Основен Суд во Гостивар правосудство државна институција

Фонд за здравствено осигурување на МАкедонија

Фондот за здравствено осигурување на Македонија е основан со Законот за здравствено осигурување ("Сл.весник на РМ" бр.25/2000, 34/2000 и 96/2000) Повеќе »

фонд за здравствено осигурување

Lista na veb strani za instituti Web sites about institutions Листа на веб страни за институти

Site veb-sajtovi od Makedonija za instituti na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za instituti

All websites from Macedonia sorted by institutions on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by institutions. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за институти на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за институти

Deloven imenik za instituti Business pages about institutions Деловен именик за институти

Najdobrite veb-sajtovi za instituti, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so instituti. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za instituti vo/za Makedonija.Best websites for institutions and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to institutions. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for institutions in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за институти, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со институти. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за институти во/за Македонија.

instituti) institutions институти


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар instituti | institutions | институти