logo


TZT Develop

Ние сме фирма од млади професионални луѓе кои се спремни да работат на секаков проект без разлика на тежината и сложеноста. Вршиме изработка на WEB Повеќе »

веб дизајн основен ЦМС напреден ЦМС основен ХТМЛ Виндовс апликации

Seavus

Нашиот дух е предводен од иновации - Креирање на следната генерација на решенија кои го водат бизнисот над границите на успехт.. Ние сме фокусирани Повеќе »

веб решенија програмирање истражување и развој

Премиум компјутери

Водечки лидер во увоз и дистрибуија на компјутерска опрема и додатоци, канцелариски прибор и други сични продукти на пазарот на Македонија. Продаваме Повеќе »

компјутери хардвер софтвер канцелариски прибора

Нет-Бит д.о.о

Нет.Бит е приватна фирма за консалтинг и информатички инженеринг. Основана е во 2006-та година, главно од тим на профеционалци кои работеле заедно Повеќе »

информатички консалтинг информатички инженеринг

Симит

Ние сме компанија која е проектно ориентирана. Имаме 20 години искуство во областа на информацискиот инженеринг, консалтинг, изведба и имплементација Повеќе »

хардвер софтвер телекомуникации

Power SS

НАшата мисија е постојан пораст заедно со нашите порошувачи и да им докажеме дека сме одличен избор за нивниот бизнис. Ги насочуваме нашите напори за Повеќе »

софтверски решенија

Систрум ДООЕЛ

Систрум ДООЕЛ започна со работа во 2009 година како софистициран сервис за компјутери. Од 2011 ја проширивме дејнаста со враќање на податоци од хард Повеќе »

хардвер RAID низи Уништување на податоци Враќање на податоци од хард дискови

Tetnet

Основани во 2000 година во Тетово, Телнет Про е македонска ИТ компанија која произведува, дистрибиура и одржува компјутерски ситеми и ИТ опрема. Повеќе »

софтверски решенија

Зонел Софтвер

Зонел Софтвер е компанија која изработува софтвер за целосен увид, евиденција и менаџмент на ресурсите за секое претпријатие. Нашето програмско Повеќе »

Helix K - КОМПЛЕТНО КНИГОВОДСТВО Helix M - МАТЕРИЈАЛНО И КОМЕРЦИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ Helix P - МАЛОПРОДАЖБА Helix P2 - РЕСТОРАНСКО РАБОТЕЊЕ Helix L - ЛИЧЕН ДОХОД Helix Mobile (амбулантна наплата и увид)

ФорНет Компјутери

Посетете ја нашата страница каде ќе бидите во можност да ги разгледате нашите производи. Кај нас ќе најдете широк асортиман на компјутери, како нови Повеќе »

Хардвер Софтвер Лаптопи Едукативен Центар

ГЛОБАЛ НЕТ

ГЛОБАЛ НЕТ е компанија формирана во 2003 година. Постоиме за да развиеме софтвер по мерка на малите и средните компании во Македонија. Нашиот старт Повеќе »

Компјутерски Софтвер Веб Дизајн Хостинг ИТ опрема

ДИГИТ КОМПЈУТЕРИ

Посетете го веб сајтот на Дигит Компјутери дооел Штип и ќе најдете широк асортиман на компјутери и компјутерска галантерија, аудио и видео опрема, Повеќе »

Компјутери Печатари Скенери Аудио Видео Опрема

CodeWell

CodeWell Скопје е компанија која развива секаков вид на мобилни апликации, при што нивна мисија е мобилниот телефон да го направи не само направа за Повеќе »

Мобилни Апликации

Еконет

Компанијата Еконет ДОО е формирана кон средината на 1999 година со седиште во Скопје како прв и единствен авторизиран дистрибутер на производите на Повеќе »

Компјутери Хардвер Софтвер Дистрибутер Cisco Microsoft

Lista na veb strani za kompjuteri Web sites about computers Листа на веб страни за компјутери

Site veb-sajtovi od Makedonija za kompjuteri na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za kompjuteri

All websites from Macedonia sorted by computers on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by computers. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за компјутери на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за компјутери

Deloven imenik za kompjuteri Business pages about computers Деловен именик за компјутери

Najdobrite veb-sajtovi za kompjuteri, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so kompjuteri. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za kompjuteri vo/za Makedonija.Best websites for computers and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to computers. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for computers in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за компјутери, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со компјутери. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за компјутери во/за Македонија.

kompjuteri) computers компјутери


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар kompjuteri | computers | компјутери