logo


Дигиком

Дигиком нуди комплетни компјутерски и телекомуникациски услуги, мрежи и дополнителна компјутерска опрема , продажба , инсталирање и одржување. Повеќе »

Сервис Компјутерска Опрема Компјутери Хардвер Софтвер

IT Advance

IT Advance е компанија за консалтинг и имплементација на проекти во областа на Информатичката Технологија. Нејзина основна дејност е изработка на Повеќе »

ИТ услуги Консалтинг Софтвер Хардвер Паметна куќа Програмирање

EzTech

EzTech е млада фирма, настаната од моменталните потреби на пазарот. Вработува само млади професиионалци полни со знаење, ентузијазам и во тек со Повеќе »

Компјутерски Мрежи Системи Сервис Инсталирање Телекомуникациска опрема

Forma Computing

Ние сме вашиот сигурен партнер за исполнување на потребите на вашата компанија за софтверски и инфраструктурни решенија со намалување на вашите Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Софтверски решенија Консалтинг ИТ услуги

Кеис инфо системи

Друштвото за компјутерски инженеринг и услуги, Кеис инфо системи нуди секаков вид на стручна помош за информативни системи. Ние нудиме консалтинг Повеќе »

Компјутери Хардвер Софтвер Сервис Инженеринг Информатички

Комнетцент

Комнетцент врши набавка на компјутерски делови и конфигурации, сервис и одржување на компјутери, компјутерски системи, изработка на веб страни, Повеќе »

Сервис Компјутери Одржување Компјутерски Мрежи Системи

Сингулар Груп

Сингулар груп (Singular Group) е грузиска компанија што е основана во 2010 година. Три години подоцна, Сингулар е најбрзо растечка и една од Повеќе »

Програмирање Софтвер Информатички Инженеринг Игри на среќа

Redon Engineering

Redon Engineering е компанија за софтверски услуги и се наоѓа во општина Боговиње, Тетово. Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг

Центар за ИТ Консалтинг

Компанијата Центар за ИТ Консалтинг Доо Скопје е посветена на подготовка и дизајн на софтвер решенија, комплетни ИТ инфраструктурни решенија, дизајн Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Веб дизајн ИТ услуги

Nimbus Software

Нимбус Софтвер Доо Скопје нуди комплетни софтверски решенија вклучувајќи планирање, развој, анализа, следење и поддршка. Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Софтверски Решенија ИТ услуги

Интер Секјурити

G Data Software AG,со главно претставништво во Германија,е иновативна и брзорастечка софтверска куќа која се фокусира на антивирусни безбедносни Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг Софтверски Антивирусни Безбедносни Решенија

ХСМ Информатика

Со текот на годините се специјализиравме во подрачјето на технологиите за издаваштво, графика и презентациски технологии. Нашиот оддел еРаботење Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг Дигитално издаваштво Презентациски Деловни Решенија

Zero Science Lab

Zero Science Lab е македонска лабораторија за истражување и развој на информациска безбедност. Основана е во 2007-та година од страна на Ѓоко Крстиќ Повеќе »

Истражување Управување Информатичка безбедност Компјутерски мрежи Тестирање Веб апликации

Бизнис Херој

Бизнис Херој е прв „cloud“ софтвер на македонскиот пазар кој ќе ви помогне да управувате со бизнис процесите во вашата компанија, како што се Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Бизнис Менаџмент

Lista na veb strani za kompjuteri Web sites about computers Листа на веб страни за компјутери

Site veb-sajtovi od Makedonija za kompjuteri na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za kompjuteri

All websites from Macedonia sorted by computers on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by computers. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за компјутери на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за компјутери

Deloven imenik za kompjuteri Business pages about computers Деловен именик за компјутери

Najdobrite veb-sajtovi za kompjuteri, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so kompjuteri. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za kompjuteri vo/za Makedonija.Best websites for computers and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to computers. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for computers in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за компјутери, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со компјутери. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за компјутери во/за Македонија.

kompjuteri) computers компјутери


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар kompjuteri | computers | компјутери