logo


СИвА

СИвА Доо Скопје е трговско друштво за софтвер, инженеринг и автоматика. Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Автоматика

Cube Systems (Hardware and Software Solution)

Почитувани, Кјуб системи, нуди компјутерски и софтверски решенија за локалните бизниси веќе повеќе од 6 години. Нашата цел е вашите IT системи да се Повеќе »

Софтвер Веб Дизјан Хостинг Сервис

ObjektX

ObjektX е специјализирана за изработка на апликативен софтвер за потребите на македонското стопанство. Малите и средни претпријатија се нашата целна Повеќе »

Апликативен Софтвер Информатички Инженеринг Софтверски Решенија

М-Нетворк

Добредојдовте на официјалниот веб сајт на М-Нетворк, Скопје каде ќе најдете широк асортиман на компјутери, компјутерска галантерија, оптички уреди, Повеќе »

Компјутери Хардвер Софтвер Аудио опрема Оптички уреди Фотоапарати и камери

Идекс Системи

Друштвото за трговија, маркетинг, компјутерски и консултантски услуги Идекс Системи Доо Скопје ви нуди професионални софтверски решенија за вашиот Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Програмирање

xSoft

xSoft е водечка софтверска компанија со голема техничка експертиза во веб ориентираните бизнис решенија и сопствен развој на софтвер. Ние градиме Повеќе »

Софтвер Информатички Инженеринг Апликации Веб дизајн

Кинг Ицт

Кинг Ицт е еден од најголемите систем интегратори во регионот, кој на своите корисници им нуди целосни информатички и деловни решенија. Кинг Ицт на Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг ИТ услуги Мрежни решенија Инфраструктурни решенија Едукација и консалтинг

Интервеј

Интервеј е компанија специјализирана за обезбедување на ИТ консултантски услуги, апликации и технички решенија за управување со финансиските Повеќе »

Финансиски Софтвер Информатички инженеринг ИТ услуги Финансиски институции

БИС

Полето на делување на БИС опфаќа: компјутерски инженеринг, развој на апликативен и специјализиран софтвер, развој на системи за автоматска Повеќе »

Комјутерски Мрежи и сисеми Инженеринг Софтвер Сервис Информатички инженеринг

Смарт Кoмпјутери

Добро дојдовте во мрежниот центар на Смартсофт.Повелете, запознајте се со широката гама софтверски деловни решенија за мали и средни фирми што ги Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг Бизнис Софтверски Решенија

Метадата

Метадата, Крива Паланка ви го претставува ЕуроСофт - готов програм за водење на големопродажба, малопродажба и сметководство. Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг Сметководство Продажба Програми Софтверски

PCLife.mk

Нашата дејност е увоз и продажба на брендирани компјутери од Европската Унија. Користената опрема е од различни бренд производители: Dell, HP, Повеќе »

Употребувани Половни Компјутери Лаптопи Монитори

Ре-актив

Ре-актив Доо Скопје, Друштво за консалтинг и понуда на софтвер, има постигнато високо ниво на компетентност во дизајнот и имплементација на Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг

Аспект

Основана во 1992 година, Аспект Доо Скопје е една од првите независни компании за компјутерски технологија и истражување во регионот, способна за Повеќе »

Софтвер Информатички инженеринг Бизнис Финансиски Софтверски Решенија

Lista na veb strani za kompjuteri Web sites about computers Листа на веб страни за компјутери

Site veb-sajtovi od Makedonija za kompjuteri na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za kompjuteri

All websites from Macedonia sorted by computers on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by computers. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за компјутери на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за компјутери

Deloven imenik za kompjuteri Business pages about computers Деловен именик за компјутери

Najdobrite veb-sajtovi za kompjuteri, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so kompjuteri. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za kompjuteri vo/za Makedonija.Best websites for computers and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to computers. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for computers in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за компјутери, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со компјутери. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за компјутери во/за Македонија.

kompjuteri) computers компјутери


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар kompjuteri | computers | компјутери