logo


БМГ Универзум

БМГ Универзум е информатичка компанија основана во мај 2008 година во Тетово, Република Македонија. Дејноста на компанијата е изработка и понуда на Повеќе »

Софтвер Веб Дизајн Компјутерски Мрежи Системи

БестВеј

БестВеј е основана во 2012 година од страна на приватни инвеститори. Нашата компанија обезбедува голем број на различни решенија и услуги за нашите Повеќе »

Активни Бежични Мрежи Софтвер Серверски Системи

Pc Doctor

Pc doctor - best Doctor For Your PC Повеќе »

Hardware Software Computer Repair Services

Оникс Софтвер

Добродојдовте на страната на Оникс Софтвер,компанија која повеќе години е позната по успешна изработка на софтверски бизнис решенија Оникс Софтвер Повеќе »

Софтвер Софтверски решенија Компјутерски Мрежи Сервис

Fresh Company Digital

Classifications: computers, computer equipment, software & hardware - retail, computers & computer equipment - repair & maintenance & data recovery, Повеќе »

компјутерски сервис гевгелија компјутерска опрема софтвер хардвер

Foxit

A team of highly skilled and experienced IT experts who are working on diversity of IT projects, who are promoting and improving our environment and Повеќе »

Informatics IT Solutions

Теранет Солуции

Теранет Солуции нуди целосни решенија во областа на развојот на деловните веб портали. Повеќе »

Софтвер Веб хостинг Веб дизајн Графички дизајн

iVote

iVote is applied software development company which provides specific solutions to industry oriented companies as well as companies that deal with Повеќе »

Software

Global Software Macedonia

Global Software Macedonia provides software development and support services, with modernization solutions. GSM offers software solutions, design and Повеќе »

Software Софтвер Website design Website development Интернет маркетинг Веб дизајн

BCS

Повеќе од две децении БЦС обезбедува најсовремени ИТ решенија и услуги.Ние ја разбираме ИТ технологијата и знаеме како да ја примениме за да имате Повеќе »

Компјутерска опрема Софтвер Хардвер Печатачи Картички Баркод

Kernel Macedonia

Kernel Group, a privately owned Romanian company, was founded with the mission to enable its customers to achieve a sustainable, high value, Повеќе »

Networking Services Networking IT solutions IT infrastructure Computer systems

Сага МК

Претпријатието Сага MK e основано во 2009, со седиште во Скопје. Тековно Сага МК ги покрива секторите телекомуникации, финансии, производствен и Повеќе »

ИТ услуги Компјутерски системи Софтвер Хардвер Телеком Телекомуникации

ТДК Компјутери

Во еден брзо растечки пазар како Македонија, фирмите се соочија со голема конкуренција од млади енергични нови компании кои вработувајќи ентузијасти Повеќе »

Хардвер Софтвер Компјутери ТДК Компјутери Сервис Лаптопи

Lista na veb strani za kompjuteri Web sites about computers Листа на веб страни за компјутери

Site veb-sajtovi od Makedonija za kompjuteri na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za kompjuteri

All websites from Macedonia sorted by computers on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by computers. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за компјутери на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за компјутери

Deloven imenik za kompjuteri Business pages about computers Деловен именик за компјутери

Najdobrite veb-sajtovi za kompjuteri, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so kompjuteri. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za kompjuteri vo/za Makedonija.Best websites for computers and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to computers. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for computers in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за компјутери, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со компјутери. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за компјутери во/за Македонија.

kompjuteri) computers компјутери


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар kompjuteri | computers | компјутери