logo


Медиа Арт Студио

"Медиа Арт Студио" е едукативен центар за англиски јазик специјализиран за деца од 4-14 години. Преку неформално образование и современи едукативни Повеќе »

Едукација Јазични курсеви Пилатес Работилници

Maximilian Skopje

Училиштето "Максимилијан", водено од искуството на водечки брендoви во формалното образование, Ви овозможува да станете дел од светските водечки Повеќе »

Образование Едукација

Електротехника и информациски технологии

Континуирано образование на стручни и претприемчиви индивидуи во електротехниката и новите технологии, кои ќе работат успешно и ќе промовираат нова Повеќе »

Образование Едукација Високо образование

ЛингваЛинк

ЛингваЛинк е реномирано и водечко училиште за јазици во Скопје, Македонија. Основано е во 2002 година и нуди професионална јазична обука за сите Повеќе »

Едукативен центар Странски јазици Курсеви

Piccadilly S

Нашето училиште брои 15 дипломирани професори кои постојано се усовршуваат посетувајќи разни семинари обуки и слично. Наставата се одржува на 7 Повеќе »

Преводи Часови Тестирања

Универзитет на Југоисточна Европа

Универзитетот на Југоисточна Европа е приватна, јавна непрофитна високообразовна институција која се состои од факултети , центри и институти Повеќе »

Образование Универзитет Едукација

Шефилд-Сити Колеџ

CITY Колеџ е интернационален факултет на Универзитетот од Шефилд кој е лоциран во Солун, Грција. Поврзувајќи ги Велика Британија со Југо-Источна и Повеќе »

Универзитет Образование Едукација

Англо Американско Училиште

Англо Американското Училиште е приватно основно и средно училиште кое нуди настава за ученици од предшколска возраст до четврта година средно Повеќе »

Образование Едукација Странски јазик

ACCEDO CONSULTING

Македонија како и сите држави во нејзиното опкружување имаат нова цел – да им се придружат на современите и технолошки напредни земји во светот и да Повеќе »

Обуки Заштита при работа Квалитет на храна

ДМБУЦ “Илија Николовски-Луј”

Центарот е сместен во зграда, во рамките на Културниот центар на град Скопје. Тој се наоѓа од левата страна на реката Вардар, во непосредна близина Повеќе »

музичка уметност балетска уметност

Анима ДООЕЛ-Скопје

АНИМА (на повеќе јазици значи душа) како да е предодредена да биде фирма-пионер во многу области, па така: Први во Македонија направивме Повеќе »

мултимедијални курсеви странски јазици

Casta Diva

Студиото Каста Дива е единствениот специјализиран центар за изучување на шпанскиот јазик во Македонија, акредитиран од Институтот Сервантес како Повеќе »

Шпански јазик Италијански јазик Француски јазик Турски јазик Португалски јазик Грчки јазик

Алгоритам

Средното образование кое имаме намера да го овозможиме кореспондира со актуелните процеси на европска интеграција и глобализација, со современиот Повеќе »

средно училиште

Pulsar.com.mk

Пулсар е оддел на Х3М Лабс и е училиште за едукација и информатика, со седиште во Битола, Пелагонка 2 / Ламела 2 (Кај Аура) Нашата желба за Вас е Повеќе »

Јава курсеви ПХП Ј2ЕЕ

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование