logo


Машински факултет-Индустриски Дизајн

Студиите за Индустриски Дизајн на Машинскиот Факултет во Скопје, при Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј,, започнаа во училишната година 2004/2005.На Повеќе »

Машински Факултет Индустриски Дизајн Маркетинг

Шумарски факултет

Шумарскиот факултет е основан непосредно по ослободувањето, односно по Втората светска војна, во годините на обновата на од војната разрушената Повеќе »

Шумарски Факултет Образование Шумарство

Френдс

Центарот за странски јазици Френдс се труди редовно да ги следи сите актуелности, што се однесува до наставните програми кои се користат во Повеќе »

Центар Школи Странски јазици Италијански Шпански Англиски

Издавачка куќа Каприкорнус

Издавачката куќа Каприкорнус е основана и регистрирана на 3 март 1995 година во Скопје, Република Македонија. Во своето, речиси, шеснаесетгодишно Повеќе »

Издавачка Куќа Книги

Лингафан

Лингафан е едно од најстарите приватни јазични училиште во Скопје oсновано во 1990 година и e реномиран акредитиран Центар за странски јазици, Повеќе »

Центар Школа Странски Јазици

Висион Консалтинг

Висион Консалтинг се состои од високо квалификувани експерти со долгогодишно искуство во областите на маркетинг истражување, претприемништво и Повеќе »

Бизнис Школи Обуки Маркетинг Истражување Менаџмент

ДСУ "Св.Наум Охридски"

ДСУ за рехабилитација и образование "Св.Наум Охридски" нуди можност за стручно и работно оспособување и образование за ученици со посебни образовни Повеќе »

Државно Средно Училиште Рехабилитација Ученички дом Образование

ССОУ „Димитрија Чуповски“ Велес

Денес средното стручно училиште „Димитрија Чуповски“ е најстарото училиште во кое се изучува хемиско-технолошката струка и најстарото средно Повеќе »

Средно Стручно Училиште Хемиско-технолошка Струка Здравствена

ССОУ "Киро Бурназ"

ССОУ „Киро Бурназ“ е образовна установа со повеќе од 60 годишна богата традиција во кое со средно стручно образование се стекнуваат ученици од Повеќе »

Средно Стручно Училиште Земјоделско-ветеринарна Хемиско-технолошка Струка

АСУЦ "Боро Петрушевски"

Автосообраќајниот училишен центар се наоѓа во населбата Автокоманда, веднаш под надвозникот, во правец на јужниот излез од градот (кон Велес). Овој Повеќе »

Автосообраќаен Училишен Центар Авто школа Училиште Средно стручно

ОСУ “Јовче Тесличков”- Велес

ОСУ “Јовче Тесличков”- Велес егзистира од 1956/57 година во склоп на гимназијата Кочо Рацин а од 01.09.1960 година е самостојно економско Повеќе »

Општинско Средно Училиште Економско-правна Трговска Струка

ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски”-Охрид

OЕМУЦ “Св. Наум Охридски” е воспитно-образовна институција во која се школуваат ученици од електротехничката, машинската, сообраќајната и струката Повеќе »

Средно Стручно Училиште Електро Машински Училишен центар

СЕОУ "Гостивар"

СЕОУ ”Гостивар” Гостивар, е едно од најстарите училишта во Гостивар. Лоцирано е во населбата Дутлок. Во непосредна близина на училиштето е големиот Повеќе »

Средно Економско Општинско Училиште

СУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

Средното економско и правно училиште на Град Скопје „Арсени Јовков“ постои веќе 50 години. Во него се образуваат кадри во две насоки: деловен Повеќе »

Средно Економско Правно Училиште Економија Право

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование