logo


FON University

Се родивме 2003 како Факултет за општествени науки ФОН. Денес сме ФОН Универзитет, прв приватен универзитет, репер за современото високо образование Повеќе »

Правни науки Економски науки Информатика

УКЛО

ниверзитетот “Св. Климент Охридски” -Битола ,познат со акронимот УКЛО, е вториот државен Универзитет во Република Македонија, најзначајна установа од Повеќе »

Наука Истражување

Го инглиш мак

Go!EnglishMak центарот за учење англиски јазик преку интернет започна со работа во јануари 2009 година. Примарната улога на центарот е да обучи Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Челинџ

Училиштето Челинџ е формирано во 1991 година. Почнавме како мало приватно училиште во време кога приватните училишта беа реткост. Нашите почетоци беа Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Универзитет Св. Кирил и Методиј ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ

Градежниот факултет е јавна високообразовна институција која врши образовна, научно-истражувачка работа, применета и издавачка дејност од областа на Повеќе »

Градежен факултет

Медицински факултет Скопје

Медицинскииот факултет во Скопје организира: ДОДИПЛОМСКА НАСТАВА ПОСЛЕДИПЛОМСКА НАСТАВА КОНТИНУИРАНА МЕДИЦИНСКА ЕДУКАЦИЈА. Настава во рамки на Повеќе »

Медицински факултет

Правниот факултет “Јустинијан Први“

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ви нуди три одделни програми за студирање, преку кои ќе можете да се оформите во слободна личност, Повеќе »

Правен факултет Скопје

Природно-математичкиот факултет Скопје

Природно-математичкиот факултет во Скопје е јавнависоко­образовна установа која врши високообразовна, научноистражувачка, приме­ну­вачка и издавачка Повеќе »

ПМФ

Стоматолошки факултет

Бројот на студенти што се запишуваат за студии по стоматологија на Стоматолошкиот факултет, секоја година, го одредува Владата на Република Повеќе »

Стоматолошки факултет

Технолошко-металуршкиот факултет

Технолошко-металуршкиот факултет има 6 институти и центар за трансфер на технологија. Институтите ги дефинираат наставните содржини за предметите Повеќе »

Технолошки факултет Металуршки факултет

Архитектонскиот факултет

Архитектонскиот факултет е еден од 24 факултети во состав на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” од Скопје, најголемиот од државните Универзитети во Повеќе »

Архитектонскиот факултет

Ветеринарниот факултет - Скопје

За изведување на практичната настава на студентите им се на располагање 4 лаборатории (лабораторија за хемија, биохемија, физиологија и Повеќе »

Ветеринарна медицина

Факултет за Биотехнички науки Битола

Факултетот за Биотехнички Науки е најстара високо образовна институција на Универзитетот „Св. Климент Охридски” од Битола. Оваа институција е Повеќе »

Образование

Македонски документи

Macedonian Documents (Македонски Документи е некомерцијален сајт, чија цел е промоција на вековната македонска историја, традиција, уметност, Повеќе »

Македонија Македонци Македонско

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование