logo


Сакам книги

Сакам книги е создаден од личност која е вљубена во книгите. Од личност која не пропушта саем, промоција, попуст или било каков друг настан поврзан Повеќе »

Книжарница Книги Литература

Пулсар

Пулсар е оддел на Х3М Лабс и е училиште за едукација и информатика, со седиште во Битола, на улица Јане Снадански бб Зграда Шехерзада - II спрат Повеќе »

Курсеви Програмирање Софтвер

Nam Press

Издавачка куќа и дизајн Нам Прес.. Повеќе »

Книги Литература Дизајн на лого Веб дизајн

Макавеј

Книгоиздателството Макавеј е формирано во 2000 година во Скопје и од основањето презеде акција за проширување на македонските издавачки содржини, со Повеќе »

Книги Литература Лексикографија Литература за деца Драма Белетристика

Просветно Дело

PROSVETNO DELO PUBLISHING, established on 16 April 1945, has built a tradition in the area of textbooks publishing. It is also known as the only Повеќе »

Книги Литература Стручна литература Школски прибор Канцелариски прибор

Вортекс

Центарот за странски јазици и преведувачки услуги „Вортекс“ е млада и енергична компанија основана во мај 2007 година. Во рамките на нашата Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Германски јазик Англиски јазик Македонски јазик

Lingua - Јазично студио

Јазичното студио Лингва нуди курсеви за деца од предучилишна возраст, деца од основно образование, средношколци, студенти и возрасни. Групите Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Германски јазик Англиски јазик Италијански јазик Француски јазик

Аполо - Јазично образовен центар

Аполо е едно од посовремените приватни училишта за изучување на странски јазици. Постои од 1999 година, располага со пет современо опремени училници Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Индивидуални курсеви Семестрални курсеви Интензивни курсеви

Аузонија

Аузонија е вистинскиот избор за сите оние што сакаат да го почнат или да го продолжат учењето на италијанскиот јазик. Нашето мото е: “Да го научиме Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Стипендии Екскурзии Италијански јазик

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Скопје е основано во 1999 година како центар за преводи / толкување, обука по странски јазици и компјутерска обука од страна на врвни Повеќе »

Јазична обука Компјутерска обука Преводи и толкувања

The London Eye - Училиште за странски јазици

TheLondonEye е вистинскиот избор за сите оние што сакаат да го започнат или да го продолжат учењето на Англискиот јазик. Училиштето за Англиски јазик Повеќе »

Јазична обука Напредни курсеви Индивидуална настава

Alexandria

Интегрираното учење во Александрија ве води низ сите етапи на еден циклус на учење. Учењето е поделено на пет етапи – Проценка, Учење, Зацврстување, Повеќе »

Информациона технологија

Европска Филмска Академија ЕСРА

Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности - Европска Филмска Академија ЕСРА Париз-Скопје-Њујорк започна со работа во 2007 година и претставува прв Повеќе »

Театарска режија Актерска игра Драматургија Анимација Вокална интерпретација Фотографија

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование