logo


Семос Едукација

Семос Едукација развива систем на компјутерска едукација, како неформално образование, со што го подига степенот на компјутерска едукација на Повеќе »

ИТ Курсеви Сертификација

Ин Оптимум Македонија

Денеска, во 21 век, во време на брзи промени кога од сите страни добиваме информации, ЗНАЕЊЕТО е клучен фактор за управување со тие сегменти на Повеќе »

Едукација Брзо читање Јуниор брзо читање Семинари

КОСМО Иновативен Центар

Претприемничките искуства на Софроние и најмладиот син Козмо стекнати за време на неколкугодишниот работен ангажман во металниот и енергетскиот Повеќе »

Обуки Курсеви Семинари

Александрос Студио

АЛЕКСАНДРОС постои како единка од неодамна, но веќе долги години се занимаваме со преводи од различни области... Повеќе »

Центар за странски јазици Превод Курсеви

Мегасофт плус

„Мегасофт плус“ е основан во август 2003 г. како една од фирмите наследнички на „Мегасофт“ доо, кое во областа на компјутерската техника и едукација Повеќе »

ИТ решенија Едукација Обука Курсеви

Давка

Нашата фирма е формирана 1992год .Таа се занимава исклучиво со продажба на книги, учебници и училишно-спортски помагала... Повеќе »

Книжара Школски прибор

Центар за едукација и развоj (ЦЕД)-Теарце

Центарот за едукација и развој(ЦЕД) е невладина организација која функционира во регионот на Општина Теарце од Декември 2006 година... Повеќе »

Обука

Атлантис

Центарот за компјутери и странски јазици "Атлантис" официјално започна со работа на 01.09.2008. Основната дејност на центарот е развој на Повеќе »

Центар за странски јазици Центар за компјутери

OУ ”Братство-Миѓени”

OУ ”Братство-Миѓени” од Тетово е едно од најстарите основано во далечната 1958 година под името “Братство - Единство”. Лоцирано било и сеуште е на Повеќе »

Образование Едукација

Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА

Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности - Европска Филмска Академија ЕСРА Париз-Скопје-Њујорк започна со работа во 2007 година и претставува прв Повеќе »

Образование Универзитет

Ц И П О З

ИСТРАЖУВАЊЕ РАЗВОЈ И АПЛИКАЦИЈА НА НОВИ ТЕХНОЛОГИИ КОНТРОЛА И КВАЛИТЕТ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИ И ПРЕРАБОТКИ ПЕРМАНЕНТНО ОБРАЗОВАНИЕ НА Повеќе »

Образование Истражување Семинари

Академија за Менаџери

Основна цел и задача на Академијата за Менаџери е посредување при образование на менаџери и други перспективни кадри во Република Македонија. Оваа Повеќе »

Академија

Bronco

Центарот за јазично образование "Bronco" е основан во 2002 година од страна на Андриана Петрушева (магистар по филолошки науки и професор по Повеќе »

Јазичен центар Едукација Курсеви

Еј Би Си

Училиште за странски јазици - Еј Би Си Повеќе »

Јазичен центар Едукација Преводи и толкувања

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование