logo


Филос

Формиранo во 1995 год. како курс по англиски јазик, во текот на своето постоење, школото за странски јазици ФИЛОС прерасна во институција со Повеќе »

Јазичен центар Едукација

ВИЗИЈА

Во современиот свет користењето на компјутерот во сите сфери на животот и доброто познавање на станските јазици стана не само прашање на добра волја Повеќе »

Образовен центар Едукација Јазичен курс ИТ курс

Херц

Херц -Центар за странски јазици и компјутерско образование Повеќе »

Едукативен центар ИТ обука Јазичен центар

Институт за театрологија

ИНСТИТУТ ЗА ТЕАТРОЛОГИЈА -СКОПЈЕ Повеќе »

Култура Театар

ПИСИ едукативен центар

Образовен центар ПИСИ/ Туторски образовен центар Добитник на Св. Климентовата награда на Охрид за 2007 година за резултати постигнати на полето на Повеќе »

Образование Едукативен центар

Грејс - училиште за англиски јазик

Грејс е училиште посветено исклучиво на квалитетното изучување на англискиот јазик. Располага со професионален и искусен тим на професори по англиски Повеќе »

Едукација Центар за странски јазици Англиски јазик

САБА

САБА им овозможува на сите ученици да стекнат знаења, способности и самопочитување. Наша главна цел е да ја унапредиме способноста за комуникација на Повеќе »

Образование Едукација

Еуро Колеџ

Еуро Колеџ е формиран на 11 ноември 2003 година. На 29 ноември колеџот потпиша договор за академска поддршка со North European Studies од Грција, Повеќе »

Образование Едукација

Мак-Мар

Компанијата Мак-Мар е основана и активно работи од 03.05.1990 година како приватно претпријатие за трговија на големо и мало со канцелариски Повеќе »

Книжарница Канцелариски материјал

Меѓународен Универзитет Струга

Ентузијазмот и желбата за придонес кон развојот на Високото Образование беа единствените мотиви кои не водеа при формирање на Еуро Колеџ- Струга. Повеќе »

Образование Едукација

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование