logo


Книжара Бонига

ДООЕЛ Книжара Бонига е основана во 1991 год, заедно со осамостојувањето на Р.Македонија, со своето 18 годишно искуство, со реновираниот изглед и Повеќе »

Книжара Школски прибор

Работнички универзитет „Неготино“

Установата Работнички универзитет „Неготино“ од Неготино е единствената институција во областа на образованието на возрасните во нашата општина. Повеќе »

Образование Едукација Обука

ЈНУ Институт за старословенска култура - Прилеп

Јавната научна установа Институт за старословенска култура - Прилеп е основана на 15 јули 1979 година (Одлука на Собранието на општата самоуправна Повеќе »

Научно-истражувачка дејност

Економски Факултет-Прилеп

Економскиот факултет-Прилеп е основан 1960 година, односно тој е наследник и продолжувач на богатата и креативна традиција на Вишата и подоцна Повеќе »

Образование Едукација

Центарот за економски анализи (ЦЕА)

Центарот за економски анализи (ЦЕА) е истражувачки центар составен од економисти кои делат заедничка визија за Република Македонија како нова Повеќе »

Економска анализа Економско истражување

ЕуроКидс

ЕуроКидс уште од најрана возраст им овозможува на децата изучување на англискиот јазик на начин и форма соодветни на достигнувањата на современата Повеќе »

Образование Едукација Странски јазик Курсеви

Училиште за француски јазик Жан-Жак Русо

Наша цел е да се научи јазикот, но исто така да се стекнат знаења од областа на франкофонската етика, култура и цивилизација преку усмени и писмени Повеќе »

Француски јазик Јазичен курс Преводи и толкувања

НУ Библиотека "КОЧО РАЦИН" - Тетово

Библиотекарството во Тетово влече корени длабоко во историјата и има богата традиција на овие простори, но за жал, нема прецизни податоци за Повеќе »

Библиотека Литература Стручна литература Романи

Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш

Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш Повеќе »

Библиотека

Херби

Херби е книжарницa со седиште во Куманово, Македонија. Нашиот асортиман е целосно прилагоден за потполноо да ги задоволи вашите потреби од Повеќе »

Книжара Училишен прибор Книги Стручна литература

СОУ Гимназија „Добри Даскалов“

Гимназиското образование во Кавадарци датира уште од 1897 година, кога Бугарската егзархија отвoра нижа гимназија застапена во два класа-први и Повеќе »

Образование Едукација

Консалтинг и тренинг центар КЛУЧ

Нашата ВИЗИЈА е да станеме ЦЕНТАР НА ИЗВОНРЕДНОСТ за организациски, личен и професионален развој на луѓето, поставувајќи највисоки стандарди во се Повеќе »

Консалтинг обуки

ОУ Лазо Трповски - Скопје

Училиштето „Лазо Tрповски“ е изградено 1968 година, а со редовна настава започнува да работи на 1.09.1969 г. Во периодот од 40 години овде своето Повеќе »

Образование Едукација

Центар за странски јазици Летрас

Летрас е Центар за странски јазици основан од искусни професори и преведувачи, кои се активни на полето на образованието и преведувачката дејност. Повеќе »

Странски јазици Курсеви Преводи и толкувања

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование