logo


Малиот Принц

МАЛИОТ ПРИНЦ“ ДООЕЛ беше основана во 1990 година. Започнавме како книжара и со многу напорна работа прераснавме во фирма која работи со трговија (на Повеќе »

Училишен прибор Канцелариски материјал

НУ-НУБ „Св. Климент Охридски“-Скопје

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ го собира, обработува, штити и чува македонското културно наследство за идните Повеќе »

Библиотека

Пијанoфорте

Добредојдовте во „Пијанoфорте“ „Пијанофорте“ е училиште кое нуди настава по музика. Училиштето „Пијанофорте“ е сместено во самостоен објект со Повеќе »

Музичко образование

Училиште за странски јазици St George

Училиштето за странски јазици St George е едно од поголемите и најуспешни ушилишта за странски јазици на територијата на Р. Македонија. Основано е во Повеќе »

Странски јазици Јазични курсеви Книги и литература

СМУГС “Д-р Панче Караѓозов”

Традицијата на постоењето и работата на Училиштето започнува во далечната 1931/32 1945 при Хигиенскиот завод , а 1934 е изградена училишната зграда Повеќе »

Образование Едукација Средно Училиште Дом Ученички

Државен испитен центар

Одделение за оценување чија цел е: - да работи на проблематиката на ефективноста и квалитетот на оценувањето во образованието; - да му помага Повеќе »

Испитен центар

АМ Церт

АМ Церт денес е препознатлива по високостручниот приод кон најсложените операции, дијагностицирања и инспекција од областа на автомобилизмот. Тие Повеќе »

Едукација Тренинг Истражување

Академија АККРА

AKKPA e првата онлајн академија на овие простори која покрај едукативната, одлучи да развива и своја консултантска и информативна страна. Идејата Повеќе »

Он-лајн академија Странски јазици Информатичка технологија Дизајн и Мултимедија Бизнис и економија Комуникациски вештини

Академија за протокол на Македонија

Академијата за протокол на Македонија е единствена институција од ваков вид во земјата и пошироко, која нуди обука по протокол и етикеција по Повеќе »

Академија Обуки

КДС Центар за обука и развој на кадри

КДС - Центарот за обука и развој на кадри е формиран 1993 година и е прв Центар за обука на кадри за современото административно и бизнис работење во Повеќе »

Обука

Нова консалтинг и едукација

Повеќе од 15 години, Нова консалтинг и едукација врши едукација, обука и усовршување на оние кои се дел од тимот во сметководството на компаниите. Повеќе »

Едукативен центар

Мотива

Мотива е центар за менаџмент консалтинг образование и обука кој има повеќе од 17 години искуство во делот на менаџмент консултантски услуги, обуки, Повеќе »

Менаџмент консалтинг образование Обука Едукативен центар

Тренинг центар Ц.Е.С

Тимот на нашиот центар е составен од луѓе со долгогодишно искуство во работата во и надвор од Македонија, луѓе кои имаат богато знаење и луѓе кои го Повеќе »

Обуки за сметководители Превод и толкување Курсеви за странски јазици Македонски јазик за странци Обуки за келнери

Центар за обука ЕВА

Центар за обука ЕВА (Едукативна вокациска асистенција) е центар за јазични курсеви, преводи и толкување, креативни курсеви и уметност, професионални Повеќе »

Едукативен центар Странски јазици Курсеви

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование