logo


Приватно музичко училиште “Тоника”

Приватното музичко училиште “Тоника” е формирано во 2004год.Нуди настава по речиси сите инструменти за сите возрасти (индивидуална и групна).Учебната Повеќе »

Музичко образование

Топер

Издавачката куќа “Топер” егзистира уште од 1992 година.Нејзин раководител од самиот почеток е Томислав Станојевиќ, а брои 12 вработени. “Топер” во Повеќе »

Издавачки центар Книги Сликовници

Факултет за ликовни уметности

ФЛУ е јавна високообразовна установа која врши високообразовна, научно-истражувачка, уметничка и применувачка дејност од областа на ликовните Повеќе »

Факултет Високо образование Едукација

Факултет за музичка уметност - Скопје

Факултетот за музичка уметност – ФМУ е јавна високообразовна установа која врши високообразна, научно-истражувачка, уметничка и применувачка дејност Повеќе »

Факултет Високо образование Едукација

Филозофски факултет - Скопје

Филозофскиот факултет во Скопје, најстарата и најпозната високошколска институција во Република Македонија, пред Втората светска војна беше Повеќе »

Факултет Високо образование Едукација

Хидробиолошки Институт - Македонија

Хидробиолошкиот Институт, основан во 1935 година е јавна владина високо образовна и научно-истражувачка организација од национален интерес која ги Повеќе »

Истражување

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ -Скопје

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје е првиот државен универзитет во Република Македонија, формиран во 1949 година со три факултети. Денес, Повеќе »

Универзитет Образование Едукација

Дигитален речник

Дигитален речник на македонски јазик Повеќе »

Речник

American School Macedonia

Американското Училиште Македонија се наоѓа во деловен парк недалеку од центарот на Скопје, во мирен дел од градот. Од 1994, тоа е независна Повеќе »

Образование Едукација

NOVA International Schools

NOVA International Schools is a coeducational day school that enrolls 501 students from 40 countries. It offers an American curriculum to students in Повеќе »

Образование Едукација основно образовани градинка летен камп средно образование

ПСУ „INTERNATIONA L HIGH SCHOOL“ – Скопје

Ние сме приватно средно училиште ПСУ „INTERNATIONA L HIGH SCHOOL“ – Скопје, (Интернационално средно училиште – Скопје), верифицирано од Повеќе »

Образование Едукација

СЕТУ „Михајло Пупин“ – Скопје

Училиштето е вистинска ризница на висококвалитетен и обучен кадар од областа на електротехниката и општообразовните профили, способен да одговори на Повеќе »

Образование Едукација

КОЦКА

КОЦКА Мрежа на независни консултанти е непрофитна и невладина организација регистрирана како иницијатива на група искусни консултанти/тренери Повеќе »

Консултантски услуги Обуки Стратешко планирање

Нансен Дијалог Центар Скопје

Нансен Дијалог Центар Скопје (Македонија) е локална невладина и непрофитна организација, основана во 2000 година и поддржана од страна на Нансен Повеќе »

Диалог центар Тренинг

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование