logo


Македонско-Германско стопанско здружение

МГСЗ-Македонско-Германско стопанско здружение Повеќе »

Стопанство

Студентски Парламент “Св. Кирил и Методиј”

Студентскиот Парламент на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” -Скопје Повеќе »

Организација

Национална агенција

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е Јавна Институција која е формирана со Закон донесен од страна на Собранието на Повеќе »

Образование

Clear View

снован во 2005 година како дел на е-BIZ проектот на USAID, Clear View BTC - Бизнис Tренинг Центар, стана место каде менаџерите од различни компании Повеќе »

Едукативен центар Менаџмент Бизнис Обуки

Triple S Group

Ориентирани кон вредноста, чекориме кон врвот... Успешната приказна на Triple S Learning, Triple S Recruitment и Triple S Speakers продолжува... Повеќе »

Едукативен центар Менаџмент Маркетинг Обуки

Балкан Грин Хаус

Суштината на стратегијата на БАЛКАН ГРИН ХАУС е да се пренесе знаењето за работа со стакленици и одгледување на растенија на македонските земјоделци, Повеќе »

Едукативен центар

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about education Листа на веб страни за образование

Site veb-sajtovi od Makedonija za obrazovanie na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za obrazovanie

All websites from Macedonia sorted by education on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by education. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за образование на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за образование

Deloven imenik za obrazovanie Business pages about education Деловен именик за образование

Najdobrite veb-sajtovi za obrazovanie, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so obrazovanie. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie vo/za Makedonija.Best websites for education and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to education. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for education in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за образование, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со образование. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар obrazovanie | education | образование