logo


Еврејска Заедница - Битола

Официјален веб сајт на Еврејската заедница - Битола. Шпански и португалски Eвреи, познти како Сефардски Eвреи населувајќи се во Битола, како и Повеќе »

Верски Заедници Здруженија Евреи Еврејска Заедница

Црква "Света Петка" Прилеп

Црква "Света Петка" се наоѓа во населбата Точила во Прилеп и е втор по големина храм во Преспанско-пелагониската епархија. Повеќе »

Цркви

Божилак

Библискиот центар "Божилак" е непрофитно здружение на граѓани-христијани чија цел и дејност е христијанска едукација и на еден академски начин да го Повеќе »

Верски Здруженија Библиски Центар Христијанство Веронаука

Еврејска Заедница во РМ

Еврејска заедница во Република Македонија, брои околу 250 членови, од кои најголем број се Сефарди. Членовите учествуваат во подготовките на Повеќе »

Еврејски Верски Заедници Здруженија Евреи

Христијанска адвентистичка црква

Добредојдовте на на официјалниот сајт на Христијанската адвентистичка црква во Република Македонија! Низ неговите содржини ќе можете од различни Повеќе »

Цркви

Комисија за односи со верските заедници

Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи за првпат како служба е основана за верски работи во периодот од 1944 до 1945 год. како Повеќе »

Државни и владини институции Комисии Верски заедници

Исламски Младински Форум

Мисијата на Исламскиот младински форум е промовирање и негување на универзалните вредности на исламот и на човештвото, чување на младите од девијации Повеќе »

Верски здруженија Невладини организации Младински организации

Охридски Богојавленски Водосвет-Водици

На Богојавление, главен настан е фрлањето на крстот во водата. Во Охрид, крстот се фрла во водите на Охридското Езеро. Фрлањето на чесниот крст во Повеќе »

Христијански празници

Христијанска адвентистичка црква Кавадарци

Христијанска адвентистичка црква Кавадарци Повеќе »

Црква

Фонд на холокаустот на Евреите

Интернет страница на Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија. Овде ќе најдете информации за нашата организациона поставеност, нашите Повеќе »

Фонд Холокаустот Евреи Македонија Верски Здруженија

BFI.mk

Исламска Заедница во Република Македонија е верска организација на сите муслимани кои живеат на просто­рот на Република Македонија. Повеќе »

Исламска Верска Заедница Македонија

Валандовска Парохија

Парохијата е црковна заедница на свештени лица и на верници од Православна Христијанска вера, населени на една определена територија, под духовно Повеќе »

Валандовска Парохија Парохија Верски здруженија Црковни заедници Парохии

Lista na veb strani za religija Web sites about religion Листа на веб страни за религија

Site veb-sajtovi od Makedonija za religija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za religija

All websites from Macedonia sorted by religion on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by religion. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за религија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за религија

Deloven imenik za religija Business pages about religion Деловен именик за религија

Najdobrite veb-sajtovi za religija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so religija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za religija vo/za Makedonija.Best websites for religion and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to religion. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for religion in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за религија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со религија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за религија во/за Македонија.

religija) religion религија


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар religija | religion | религија