logo


Blansi

Таму некаде во 50-тите години од минатиот век започнува приказната за Бланси. Основан во Скопје, од Благоја Блажевски, еден од првите и најпознати Повеќе »

Мебел

Кристина Дамил

Кристина Дамил е трговски претпријатие кое се бави со трговија на мебел од домашни и странски водечки фирми.... Повеќе »

Мебел

Donitex

Основана 1995 како мала семејна работилница за производство на текстил за домаќинство Донитекс денес прерасна во една од најпознатите компании во Повеќе »

Текстил

Витрина

Нашиот производ е големопродажба, дистрибуција и малопродажба на сите сегменти на материјали за изработка на мебел и ентериери, како и комплетниот Повеќе »

Материјали за мебел

Бапал

Бапал-Благој-ДООЕЛ експорт-импорт - Скопје веќе неколку години, односно од 1993 година успешно извршува хигиенски услуги и одговара на барањата на Повеќе »

Сервис за хигиена Хортикултура Лимарски услуги Браварски услуги

Техно-Чисто

Друштвото за хигиенско-технички услуги ТЕХНО-ЧИСТ ДОО Скопје е прво од ваков вид во Р.Македонија и е основано во 1990 година од основачите Зоран Повеќе »

Хигиенско-технички услуги

Securicom Internation

Основна дејност на фирмата е давањето услуги од областа на професионалното чистење, обезбедувањето, тековното одржување и давањето на дактилографски Повеќе »

Чистење и одржување

СЕРТА ДООЕЛ Скопје

Повеќе од 18 години нашата компанија е синоним за професионалност, ефикасност и беспрекорност во извршување на услугите од областа за одрување Повеќе »

Хигиенски услуги Чистење

Електропромет

ДОО “ЕЛЕKТРО ПРОМЕТ” компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Повеќе »

Електро Сервис Бела Техника Домаќинство Апарати

АгроТехнА

АгроТехнА е основана на 16.11.1990 година. Компанијата бележи стабилен и конзистентен развој. Во Македонија таа претставува една од водечките Повеќе »

Бела техника Апарати за домаќинство

С.Т.Д – Шартекс

апочнува со работа во далечната 1989 година како самостојна трговска продавница во тоа време како С.Т.Д – Шартекс основана од Алексовски Љубе. Главна Повеќе »

Теписи Прекривки Постелнини

Генц Комерц

Генц Комерц е претпријатие што чекорело по десет годишен пат и успеало да ја добие довербата на потрошувачите со својата професионална и безпрекорна Повеќе »

Мебел Теписони Ламинат

Lista na veb strani za dom Web sites about home Листа на веб страни за дом

Site veb-sajtovi od Makedonija za dom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za dom

All websites from Macedonia sorted by home on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by home. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за дом на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за дом

Deloven imenik za dom Business pages about home Деловен именик за дом

Najdobrite veb-sajtovi za dom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so dom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za dom vo/za Makedonija.Best websites for home and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to home. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for home in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за дом, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со дом. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за дом во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар dom | home | дом