logo


Шара ски плус

Попова Шапка е најпознатиот скијачки центар во Република Македонија. Се наоѓа на Шар планина на 1700 мнв. Оддалечен е 18 км од Тетово и 53 км од Повеќе »

Планинарски дом

MKDmount.org

Вебсајтот www.mkdmount.org почна да работи на 24.05.2006 год. Целта му е да овозможи подобро информирање за различни активности во планинарските Повеќе »

Планинарски спорт Спортски информации

Шарпланински Куп

Шарпланински Куп - Легендата живее! Попова Шапка те чека! Повеќе »

Спорт

Македонска Спортско Качувачка Федерација

Спортското качување односно слободното качување како што го нарекуваа, првите почетоци ги има во 80сетите години каде група алпинисти сакале да го Повеќе »

Спортска федерација

Пингпонгарска Федерација на Македонија

Пинг- понг федерацијата на Македонија ја одржува својата традиција која датира уште од 1934 година, подржувајќи го спортскиот дух на сите оние кои го Повеќе »

Спортска федерација Пинг-понг Спортски сојузи

ЕК ПАМПУР

Едриличарскиот клуб ПАМПУР започна во 2007, кога група вљубеници во морето и едрењето, решија да си ги измерат вештините и знаењето и да ја Повеќе »

Спортски клуб Едриличарски клуб

Карате федерација на Македонија

Во Македонија карате спортот се вежба од 02. септември 1967 година кога Атанас Кајчевски и Сејдо Теофиловски го одржаа својот прв час во салата на Повеќе »

Спортска федерација

Lista na veb strani za hobi Web sites about hobbies Листа на веб страни за хоби

Site veb-sajtovi od Makedonija za hobi na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za hobi

All websites from Macedonia sorted by hobbies on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by hobbies. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за хоби на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за хоби

Deloven imenik za hobi Business pages about hobbies Деловен именик за хоби

Najdobrite veb-sajtovi za hobi, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so hobi. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za hobi vo/za Makedonija.Best websites for hobbies and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to hobbies. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for hobbies in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за хоби, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со хоби. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за хоби во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар hobi | hobbies | хоби