logo


Аикидо клуб „Пат кон Мирот“

Аикидо клубот „Пат кон Мирот“ е основан на 17.09.2001 год. во Скопје од страна на Трајко и Илија Манасиеви 1-дан аикикаи, кој работат под техничко Повеќе »

Спортски клуб Аикидо клуб

Аикидо клуб „Фудошин“

Клубот за изучување на изворно аикидо „Фудошин“ е основан во Април 2009 во рамките на Македонската аикидо федерација – Аикикаи Македонија. Основач и Повеќе »

Спортски клуб Аикидо клуб

ARTHUR’S

Со историја што датира од 1991, ARTHUR’S почнува со својата работа во Скопје. Истата година ARTHUR’S почнува да врши увоз на познатите светски Повеќе »

Спортска опрема Спортска облека

Академија Тенис Крстевски (АТК)

АТК е еден од најдобрите тениски субјекти во Република Македонија. Моментално повеќе од 150 деца спортисти ја препознаваат нашата исклучително Повеќе »

Спортски клуб Тениска школа

Бајк Маркет

Бајк Маркет е компанија основана од млади ентузијасти и вљубеници во велосипедите и велосипедизмот. Својата прва продавница Бајк Маркет ја отвори на Повеќе »

Велосипеди Делови за велосипед Сервисирање

Планинарски спортски клуб "БИСТРА"

ПСК „Бистра“ при МВР - Скопје е еден од најстарите и најактивните планинарски клубови во РМ. Основан е во 1959 година под патронат на тогаsниот Повеќе »

Спортски клуб

Вертикал спорт

Вертикал спорт е првата фирма која почна да се занимава со продажба на опрема за спортско качување, алпинизам и работа на висина во Македонија. Повеќе »

Спортска облека Спортска опрема

Вучко компани

Во населбата Аеродром на улицата "Владимир Комаров” бб можете да ја најдете најголемата продавница на Вучко каде што можете да ги купите сите ваши Повеќе »

Фитнес справи Велосипедска опрема

К.К. ФЕНИ ИНДУСТРИ

Клубот е формиран 2005 година под сегашното име ФЕНИ ИНДУСТРИ Повеќе »

Кошаркарски клуб

КК Јуниор

Школата започна со работа далечната 1994 година во месец февруари, како прва приватна школа за кошарка, а прва и досега единствена за минибаскет. Повеќе »

Кошаркарски клуб

Купимиленик.мк

Ние сме мала група на ентузијасти и кинофили, кои работиме зад овој проект под името KUPIMILENIK. Причината за која се одлучивме на ваков чекор и Повеќе »

Домашни миленици Совети Информации

Lista na veb strani za hobi Web sites about hobbies Листа на веб страни за хоби

Site veb-sajtovi od Makedonija za hobi na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za hobi

All websites from Macedonia sorted by hobbies on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by hobbies. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за хоби на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за хоби

Deloven imenik za hobi Business pages about hobbies Деловен именик за хоби

Najdobrite veb-sajtovi za hobi, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so hobi. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za hobi vo/za Makedonija.Best websites for hobbies and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to hobbies. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for hobbies in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за хоби, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со хоби. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за хоби во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар hobi | hobbies | хоби