logo


Македонска Риболовна Федерација

Македонска Риболовна Федерација е формирана на 26.09.1952 година од страна на Спортско риболовните друштва: "Вардар" - Скопје; "Македонка" - Штип; Повеќе »

Невладини организации Риболовна федерација Риболов Риболовни Друштва

Џиу-Џица Федерација

Македонската Џиу-Џица Федерација е национална федерација признаена од страна на Агенцијата за млади и спорт на 04.02.2010 година.Основоположник и Повеќе »

Спортска федерација

Мак Спорт

Формирана во далечната 1999 година, покрај големата конкуренција на големи и многу познати спортски брендови, компанијата Макспорт реши да се вклуци Повеќе »

Спортска облека Спортска опрема

Џудо клуб МИОКИ

Џудо клубот МИОКИ е основан во 2001 година на иницијатива на Одисеј Албановски и Миодраг Лега. Името е кованица од имињата на основачите Миодраг- МИО Повеќе »

Спортски клуб

Про Спорт

Нашите почетоци се во 1991 година кога почнавме со продажба на риболовна опрема во продавницата “Трофеј“. Во 1992 година ја формиравме фирмата Про Повеќе »

Лов и риболов Риболовна опрема

Тениски Клуб АС

ТК АС е релативно млад тениски клуб кој во изминативе години благодарение на големите инвестиции како и на напорната и стручна работа на тренерскиот Повеќе »

Тениски клуб

Спортски центар ФОРЦА

Форца е прв и уникатен бренд во Скопје кој нуди комплетни услуги за спорт, рекреација и релаксација. ФОРЦА е спортски центар поделен на два Повеќе »

Спортски центар Рекреација

ТОП-ФОРМА

Студиото за ZUMBA, аеробик, пилатес, јога и модерни танци „ТОП-ФОРМА“ се наоѓа на бул. Партизaнски одреди, наспроти Универзалната сала во Повеќе »

Аеробик Пилатес Фитнес Зумба

Федерација на училишен спорт на Македонијa

Федерација на училишен спорт на Македонијa Повеќе »

Спорт

Fit One

Клубот првично започна со изведување на часови по аеробик во ОУ Вера Циривири - Трена (Карпош 2) во 2004 година по иницијатива на инструкторката Повеќе »

Фитнес Аеробик Зумба

Блогот на Мартина22ацм

Martina22acm’s Blog или Блогот на Мартина22ацм е непрофитабилен блог изграден врз платформа на Wordpress. Со само еден клик на блогот, ги дознавате Повеќе »

ац милан кака спорт реал мадрид фудбал

Аикидо клуб "Хенбо" - Скопје

Во Хенбо се изучува изворно аикидо. Клубот е членка/основач на Македонската аикидо федерација - Аикикаи Македонија, која сертификатите за степени Повеќе »

Аикидо Џу-џуцу Хоџо Генки-каи

Lista na veb strani za hobi Web sites about hobbies Листа на веб страни за хоби

Site veb-sajtovi od Makedonija za hobi na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za hobi

All websites from Macedonia sorted by hobbies on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by hobbies. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за хоби на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за хоби

Deloven imenik za hobi Business pages about hobbies Деловен именик за хоби

Najdobrite veb-sajtovi za hobi, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so hobi. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za hobi vo/za Makedonija.Best websites for hobbies and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to hobbies. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for hobbies in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за хоби, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со хоби. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за хоби во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар hobi | hobbies | хоби