logo


Адвокатска канцеларија “Чукиќ и Марков”

Адвокатската канцеларија “Чукиќ и Марков” e основана на ден 31.03.2006 година во Скопје, Р. Македонија од страна на адвокатите - партнери Серјожа Повеќе »

Адвокатски канцеларии Адвокатски услуги Адвокати

Адвокатско друштво Трпеноски

Веќе 20 години им служиме на интересите на нашите клиенти, како добро квалификувана, ефикасна, лојална и високо професионална фирма. Внимателно Повеќе »

Адвокатски канцеларии Адвокатски услуги

Адвокатска канцеларија – “ПАВЛЕВСКИ”

Господинот Стеван Павлевски е основач на канцеларијата „Павлевски“. Во правосудните органи е од 1976 година каде ги има минато сите скалила во Повеќе »

Адвокатски канцеларии Адвокатски услуги

Адвокатска канцеларија „Алексовски“

Нашата Канцеларија постои од 1995 год. Ние нудиме компетентно и обемно правно советување и застапување за сите кои имаат потреба од правен совет, Повеќе »

Адвокатски канцеларии Адвокатски услуги

Извршител Златко Пејовски

Извршителот Златко Пејовски отпочна со работа на 01. јуни 2006 година, со првата група именувани извршители во Република Македонија, по стапувањето Повеќе »

Судски извршител

Адвокатската канцеларија Илија Чилиманов

Адвокатската канцеларија Илија Чилиманов е основана во 2001 год. во Скопје. Работејќи претежно на граѓанско правна материја, адвокатот има Повеќе »

Адвокатски канцеларии Адвокатски услуги

ММ Ревизија

ММ Ревизија е ревизорска канцеларија регистрирана на 10.05.2007 година согласно законот за ревизија на Република Македонија. Во месец септември 2007 Повеќе »

Ревизија Сметководство Вештачење Проценка Друштво Ревизорско

Основен суд Дебар

Основниот суд Дебар е првостепен суд со Основна надлежност за подрачјето за кое е основан и надлежен е да одлучува во прв степен по кривични дела и Повеќе »

Правосудство

Комората на извршители на Република Македонија

Комората на извршители на Република Македонија (подолу “КИРМ“) е основана на 7 јуни 2006 година во Скопје, врз основа на член 65 од Законот за Повеќе »

Извршители

Контоар

Друштвото Контоар е основано во согласно донесениот Закон за сметководство во 1994 година. Од овој период друштвото Контоар ја обавува дејноста Повеќе »

Сметководство Вештачење

Апелационен суд Скопје

Работата од својата надлежност утврдена со Уставот и законите, Апелациониот суд Скопје ја извршува преку совети од три и пет судии, јавните расправи Повеќе »

Правосудство

Lista na veb strani za pravni uslugi Web sites about law Листа на веб страни за правни услуги

Site veb-sajtovi od Makedonija za pravni uslugi na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za pravni uslugi

All websites from Macedonia sorted by law on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by law. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за правни услуги на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за правни услуги

Deloven imenik za pravni uslugi Business pages about law Деловен именик за правни услуги

Najdobrite veb-sajtovi za pravni uslugi, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so pravni uslugi. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za pravni uslugi vo/za Makedonija.Best websites for law and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to law. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for law in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за правни услуги, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со правни услуги. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за правни услуги во/за Македонија.

pravni uslugi) law правни услуги


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар pravni uslugi | law | правни услуги