logo


Апелационен Суд Гостивар

Апелационите судови се основаат за подрачјето на повеќе судови од прв степен определени со Законот за судовите (Службен Весник на РМ бр. 58/06 од Повеќе »

Правосудство

Основен суд Берово

Судовите во Република Македонија меѓу кои и Основниот суд Берово се основани со Повелба на Президиумот на АСНОМ за устројство на редовните судови во Повеќе »

Правосудство

Основен суд Делчево

Судовиите во Република Македонија меѓу кои и Основниот суд во Делчево се основани Повелба на Презедиумот на АСНОМ за устројство на редовните судови Повеќе »

Правосудство

Основен суд Крива Паланка

Основниот суд во Крива Паланка е првостепен суд со основна надлежност за подрачјата за кои е основан, и надлежен е да одлучува во прв степен по Повеќе »

Правосудство

Основен суд Кочани

Основниот суд во Кочани се наоѓа во центарот на градот Кочани, на ул. “Никола Карев” 4. Судот е сместен во трокатна станбена зграда, со современ Повеќе »

Правосудство

Основен суд Крушево

Основниот суд во Крушево се наоѓа во непосредна близина на центарот на градот на улица „Илинденска“ бб. Судската зграда има современ архитектонски Повеќе »

Правосудство

Основен суд Штип

Основниот суд Штип е формиран за подрачјето на општините Штип, Карбинци и Пробиштип, со судско одделение во Пробиштип. Судското одделение на Повеќе »

Правосудство

Основен суд Прилеп

Зградата на Основниот суд во Прилеп се наоѓа на улицата „Димо Наредникот“ бб, и тоа на раскрсницата на оваа улица со булеварот „Маршал Тито“, во Повеќе »

Правосудство

Основен суд Куманово

Основен суд Куманово се наоѓа во центарот на градот Куманово на улица „11 Октомври„ б.б. Судот е сместен во зграда со приземје и три ката. Во Повеќе »

Правосудство

Основен суд Струмица

Основниот суд во Струга се наоѓа во центарот на градот Струга, на ул. “Струшки кепенци” б.б. Судот е сместен во петкатна станбена зграда, со Повеќе »

Правосудство

Lista na veb strani za pravni uslugi Web sites about law Листа на веб страни за правни услуги

Site veb-sajtovi od Makedonija za pravni uslugi na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za pravni uslugi

All websites from Macedonia sorted by law on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by law. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за правни услуги на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за правни услуги

Deloven imenik za pravni uslugi Business pages about law Деловен именик за правни услуги

Najdobrite veb-sajtovi za pravni uslugi, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so pravni uslugi. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za pravni uslugi vo/za Makedonija.Best websites for law and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to law. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for law in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за правни услуги, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со правни услуги. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за правни услуги во/за Македонија.

pravni uslugi) law правни услуги


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар pravni uslugi | law | правни услуги