logo


Инфел

Инфел -КТВ Интернет Телефонија Повеќе »

Кабелски оператор

Кабелски Дистрибутивен Систем Спајдер-Нет

Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ започна со работа на 1 септември 2002 година, компанија која дистрибуира ТВ програми, кабелски интернет и Повеќе »

Кабелски оператор

Kabelnet

Во свет на комуникации, брзи промени и непрекинат раст, спојувањето луѓе и меѓусебното зближување е инспирација и движечка сила на компанијата Повеќе »

Кабелски оператор

Гиза ко Електроника

Гиза ко Електроника е авторизиран дилер на MOTOROLA-USA, овластен дистрибутер на CTE INTERNATIONAL – Italy, авторизиран дилер на LX Navigation - Повеќе »

Електроника

Епром Електроник

Епром Електроник ви стои на распологање за поправка на сите видови мобилни телефони, надградба на истите, како и поправка на сите видови електронски Повеќе »

Електроника Сервисирање

Дигико Електроник

Нашата компанија ДИГИКО ЕЛЕКТРОНИК ДООЕЛ со нашиот сручен тим професионално се занимава со електроника од далечната 1991 година. Започна со Повеќе »

Мобилни телефони ИТ опрема

Електроелемент

Точно две децении Електроелемент е компанија која поставува високи стандарди во повеќе индустриски гранки и се имплементира на свој начин во Повеќе »

Телекомуникациони кабли Коаксијални кабли Гумени кабли Инсталациони кабли Мрежни кабли

Дигинет

Дигинет го насочи своето работење во областа на бежични мрежни комуникации и реализираше успешен пилот проект. Овој успех ни овозможи подршка и за Повеќе »

Интернет Телекомуникации

Global Net Comuunications

Global Net Comuunications е приватна фирма која е основана во Радовиш во 2006 година со цел да на граѓаните на оваа општина им обезбеди поголем Повеќе »

Интернет Телевизија

Lista na veb strani za telekom Web sites about telecommunications Листа на веб страни за телеком

Site veb-sajtovi od Makedonija za telekom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za telekom

All websites from Macedonia sorted by telecommunications on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by telecommunications. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за телеком на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за телеком

Deloven imenik za telekom Business pages about telecommunications Деловен именик за телеком

Najdobrite veb-sajtovi za telekom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so telekom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telekom vo/za Makedonija.Best websites for telecommunications and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to telecommunications. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telecommunications in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за телеком, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со телеком. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телеком во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар telekom | telecommunications | телеком