logo


"Конектел-МК

ДПТУ "КОНЕКТЕЛ-МК" ДОО работи во сферата на текомуникациите речиси 10 години, главно преку увоз, продажба и сервисирање на телекомуникациска опрема, Повеќе »

Рачни станици Репетитори Прекунапонска заштита Сателитски телефони Софтвер

Промо

Промо е приватна компанија основана 1994 година од страна на Жарко Серафимоски и Драган Блажевски (како Промо-Сименс). Главниот бизнис беше Siemens Повеќе »

Мобилни телефони

ТЕКОМ

“ТЕКОМ” ДООЕЛ Скопје е млада компанија во приватна сопственост, што постои 8 години на Македонскиот Пазар за телекомуникациска опрема.Ова трговско Повеќе »

Телефонски апарати Телефонски централи GSM продукти Снимачи на телефонски разговори

T-Mobile

Добредојдовте во светот на нови можности, во светот на T-Mobile, еден од водечките светски мобилни оператори. T-Mobile е компанија која ги следи Повеќе »

Мобилни телефони Мобилна комуникација

Телефони

Прв македонски најдетален мобилен информатор, портал за мобилни телефони и мобилна технологија. Повеќе »

Мобилен информатор Мобилна технологија Мобилни телефони

ЕХост

ЕHost.mk е веб хостинг компанија во Македонија која нуди професионален веб хостинг, регистрација на домени, дедицирани сервери и развој на веб Повеќе »

Веб хостинг Веб развзој Дедициран сервер Домен Хостинг Веб апликација

Неотел

НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од страна на НЕОКОМ АД. На пазарот нуди широк спектар на услуги Повеќе »

Интернет Телефонија Преносен интернет Хостирање

Суперсат, сателитска опрема

СУПЕР-САТ ОПРЕМА е компанија чија главна дејност е проектирање и изведување на телевизиски (земски , кабелски и сателитски ) дистрибуирани системи Повеќе »

Сателитска опрема Монтажа Кабловски ситеми Дигитален ТВ Сигнал Сервис Одржување

ITS ISKRATEL

The vision of ITS ISKRATEL Telecommunication Systems Ltd. is using innovative technologies to modulate the future of our buyers. Our aim is to Повеќе »

Телекомуникации

LEDIKOM MOBILE STORE

Продажба на нови мобилни телефон. Откуп на стари телефони и продажба на половни телефони. Сервис и поправка на сите модели. Работно време Понеделник, Повеќе »

мобилни телефони сервис откуп на телефони

Антариас

Antarias е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година и обезбедува услуги од областа на мобилната телефонија, телефонски апарати, Повеќе »

мобилни телефони ГПС

Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ

Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ започна со работа на 1 септември 2002 година, компанија која дистрибуира ТВ програми, кабелски интернет Повеќе »

интернет кабелска фиксна телефонија дигитална телевизија

Пет Нет

ПРИПЕЈД И ПОСТПЕЈД ПАКЕТИ, НАЈНИСКИ ЦЕНИ ПО МИНУТА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕНА ЗА ЛОКАЛНИ И НАЦИОНАЛНИ РАЗГОВОРИ ВИСТИНСКА ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ФИКСЕН ОПЕРАТОР Повеќе »

интернет фиксна телефонија дигитална телевизија

Neonet Wisp

Неонет константно се движи напред во поглед на проширување на капацитетите, подобрување на ефикасноста, како и усовршување на можностите на нашата Повеќе »

телекомуникациски мрежи компјутерски мрежи сервисирање на компјутери

Lista na veb strani za telekom Web sites about telecommunications Листа на веб страни за телеком

Site veb-sajtovi od Makedonija za telekom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za telekom

All websites from Macedonia sorted by telecommunications on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by telecommunications. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за телеком на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за телеком

Deloven imenik za telekom Business pages about telecommunications Деловен именик за телеком

Najdobrite veb-sajtovi za telekom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so telekom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telekom vo/za Makedonija.Best websites for telecommunications and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to telecommunications. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telecommunications in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за телеком, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со телеком. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телеком во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар telekom | telecommunications | телеком