logo


ЦаКом

Ца-Ком ДООЕЛ е формирана во 2004 година со примарна дејност во информатички и телекомуникациски услуги. Со употреба на супериорни информатички Повеќе »

веб хостинг интернет Ит решенија

Дигинет ИСП

Во 2007 година Дигинет го насочи своето работење во областа на бежични мрежни комуникации и реализираше успешен пилот проект. Овој успех ни овозможи Повеќе »

телефонија интернет оптика телевизија хостинг

Voxnet.mk

VoxNet е телекомуникациски провајдер основан од компанијата Сторк Импекс ДООЕЛ. Визија - едноставна и ефтина комуникација во било кое време и од Повеќе »

телекомуникациски провајдер

Handy Telekom

Основана во 2007г. во Скопjе. Ќерка – фирма на компанијата Хенди Тел ЕООД од Бугарија 30 продажни салони низ цела Македонија + повеќе од 250 Повеќе »

Мобилни Телефони Сервис Продажба

Mobelix

Мобеликс, бр 1 Мобилара, Продажба и сервис на мобилни телефони. Галантерија за мобилни телефони, посетете го нашиот веб сајт за сите новости и Повеќе »

Сервис Мобилни Телефони Галантерија Продажба

Мобико

Визијата на МОБИКО во областа на мобилната телефонија е одржување на застапеноста набрендовите SonyEricsson, Motorola, LG и Alcatel на македонскиот Повеќе »

Сервис Мобилни Телефони

Промо Тел

Промо е приватна компанија основана 1994 година од страна на Жарко Серафимоски и Драган Блажевски (како Промо-Сименс). Главниот бизнис беше Siemens Повеќе »

Мобилни Телефони Сервис

Моби Арт

Моби Арт се занимава со сервис и продажба на мобилни телефони. Сите оргинални нови купени телефони имаат по една година гаранција. Сите кинески Повеќе »

Продажба Сервис Мобилни Телефони

Адем Мобил

Најдобар, најсигурен и најбрзиот сервис за мобилни телефони во градот со сите видови на резервни делови дисплеи, флетови, бузери, конектори, стакла, Повеќе »

Сервис Продажба Мобилни Телефони

Albafone

Albafone е компанија со албанско-американски капитал која нуди: најдобра мрежа и покриеност во земјата најдобри цени најдобри пакети и Повеќе »

Мобилна Интернет Телефонија Телекомуникации Телефони Таблети

Балкантел

Врвни решенија за вашите бизниси! Услугите се добиваат со директен пристап кон сопствена меѓународна мрежа без посредство на туѓа инфраструктура или Повеќе »

Телекомуникации Интернет Сообраќај Изнајмени Дигитални Водови

Близу

Близу ДООЕЛ Скопје е телекомуникациски оператор во сопствеништво на шведскиот приватен инвеститорски фонд EQT. На Македонскиот пазар е присутен од Повеќе »

Оператор Телекомуникации Интернет Дигитална Телевизија Фиксна телефонија

Телефонмонтажа Комерц

Телефонмонтажа Комерц АД Скопје, компанија создадена во 1993 година. Уште од своите почетоци станува конкурент на на пазарот како фирма со Повеќе »

Монтажа Телефонски Линии Проектирање Електрика Телекомуникации

Overnet DMD

The company Overnet DMD is a company that specializes in the wholesale, distribution, trening facility and service of network.Overnet DMD owns a Повеќе »

Antennas Telecommunication equipment Computer networks Computer software Computer systems Online shopping

Lista na veb strani za telekom Web sites about telecommunications Листа на веб страни за телеком

Site veb-sajtovi od Makedonija za telekom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za telekom

All websites from Macedonia sorted by telecommunications on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by telecommunications. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за телеком на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за телеком

Deloven imenik za telekom Business pages about telecommunications Деловен именик за телеком

Najdobrite veb-sajtovi za telekom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so telekom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telekom vo/za Makedonija.Best websites for telecommunications and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to telecommunications. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telecommunications in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за телеком, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со телеком. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телеком во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар telekom | telecommunications | телеком