logo


Бител-Сат

Фирмата Бител-Сат постои од летото 1993 година. Оформена како РТВ сервис во 2000 година фирмата почнува да се занимава со малопродажба, монтажа и Повеќе »

Проектирање Инженеринг и надзор Телекомуникациска Сателитска Опрема Сервис

Теленет

Теленет е оператор кој обезбедува јавни телекомуникациски услуги, кој нуди напредни интернет услуги и дигитална телевизија. Теленет успешно работи на Повеќе »

Телекомуникации Дигитална Телевизија Интернет Сообраќај

Сифекс

Сифекс е компанија со долгогодишно искуство во дизајн, продажба, инсталација, интеграција и одржување на телекомуникациски системи и мрежи. Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Електрика Телекомуникациска опрема Телекомуникации

Фибернет МК

Компанијата Фибернет МК е основана во 2006 година како член на Фибернет групацијата. Во денешниот модерен свет на информатиката технологија и Повеќе »

Телекомуникациска Опрема Електроника Оптички Кабли

Марал НЕТинг

Марал НЕТинг е приватна компанија основана во Октомври 2013 година. МаралНЕТинг е компанија која ви нуди решенија и монтажа во областа на видео Повеќе »

Видео надзор Домофони Видеофони Оптички мрежи Кабли Електроинсталации

Fixit

Fixit нуди професионален сервис на вашите мобилни телефони и компјутери, таблети, продажба на мобилни телефони и додатоци.... Повеќе »

Мобилни телефони Компјутери Таблети Сервис Галантерија

ДИ-ДА Инженеринг

ДИ-ДА Инженеринг во своето долгогодишно постоење успешно изведува дејности поврзани со проектирање, инженеринг и ревизија на станбени објекти, Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Градежништво Електрика Телекомуникации

Икс Tелеком

Икс Tелеком е нова компанија од сферата на телекомуникациите и ИТ секторот појавена на пазарот во Република Македонија со седиште во Скопје. Повеќе »

Телекомуникации Мобилен Интернет Сообраќај Разговори Меѓународни

Доктор Мобил

Доктор Мобил е компанија основана 2008 година каде примарна дејност е поправка на сите видови мобилни телефони, гпс уреди и слично и за таа цел Повеќе »

Сервис Поправки Мобилни телефони Галантерија Декодирање

Агенција за електронски комуникации АЕК

Агенцијата за електронски комуникации АЕК е основана со Законот за електронски комуникации во 2005 година, како независно регулаторно тело на Повеќе »

Државни и владини институции Телекомуникации Контрола на пазарот Агенции Електронски Комуникации

ЏаБест

ЏаБест Најевтин припејд. Завземи став, стави се во движење, одбери нов начин на живот. Повеќе »

Телекомуникации Мобилен Интернет Сообраќај Мобилни телефони Припејд

3d-Net

Добредојдовте на веб сајтот на 3д-Нет, Куманово - најповолниот кабелски оператор во Македонија. Повеќе »

Кабелски Оператори Аналогна Дигитална Телевизија Интернет сообраќај

ИЦС Консалтинг и Инженеринг

ИЦС Консалтинг и Инженеринг е посветен на подобрување и унапредување на критичните бизнис функции: менаџмент перформанси, работна продуктивност, Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Телекомуникациски и ИТ системи Системска интеграција Консалтинг

Телит

Телит е компанија која работи во областа на дизајн, продажба, инсталација и одржување на телекомуникациски системи. Ние сме посветени на детално Повеќе »

Проектирање Инженеринг Телекомуникации Телекомуникациски системи Продажба и сервис Телекомуникациска опрема

Lista na veb strani za telekom Web sites about telecommunications Листа на веб страни за телеком

Site veb-sajtovi od Makedonija za telekom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za telekom

All websites from Macedonia sorted by telecommunications on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by telecommunications. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за телеком на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за телеком

Deloven imenik za telekom Business pages about telecommunications Деловен именик за телеком

Najdobrite veb-sajtovi za telekom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so telekom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telekom vo/za Makedonija.Best websites for telecommunications and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to telecommunications. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telecommunications in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за телеком, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со телеком. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телеком во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар telekom | telecommunications | телеком