logo


Интраком

Интраком Дооел Скопје е подружница на Интраком Телеком, еден од водечките телекомуникациски оператори, со седиште во Атина, Грција. Интраком Дооел Повеќе »

Проектирање Инженеринг Телекомуникациски опрема Телекомуникациски системи Градежништво ИТ услуги

Инсајд Девелопмент

Инсајд Девелопмент е една млада динамична компанија, активна во телекомуникацијата преку интернет (VoIP). И покрај секојдневните потреси во цените и Повеќе »

Телекомуникации Телекомуникациска опрема Мобилен и интернет сообраќај Разговори со странство

Кабтел

Кабтел Дооел Скопје врши Дизајн, имплементација и одржување на целосни информациско-комуникациски системи базирани на најновите ИКТ-технологии за Повеќе »

Електроника Телекомуникациска опрема Софтвер Компјутерски мрежи и системи Кабли Телефонски инсталации

Релисис

Релисис е компанија во приватна сопственост,основана во септември 2000 година. Ние сме специјализирани во дизајнирање и создавање на компјутерски и Повеќе »

Проектирање Инженеринг Телекомуникации Електрика Електроинсталации Компјутерски мрежи и системи

Оптинет

Оптинет доо - Скопје е компанија со основна дејност, проектирање, изградба и монтажа на оптички мрежи. Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Електрика и телекомуникации Оптички мрежи Оптички кабли

Mobitalker Macedonia

Mobitalker е најнова мобилна апликација која што овозможува ефтини меѓународни разговори користејќи ја VOIP технологијата. Mobitalker апликацијата Повеќе »

Мобилни Апликации Телекомуникации Мобилен Сообраќај

БубИнг

Бубинг е компанија која нуди најголем избор на телекомуникациски системи базирани на отворен код. Во партнерство со водечките компании и провајдери, Повеќе »

Телекомуникациска Опрема Електроника Телефонски инсталации Системи Телекомуникациски

Канал 16

Во текот на целокупната работа тимот техничари на Канал 16 кој е составен од врвно стручни и компетентни лица кон секој проблем се однесува крајно Повеќе »

Кабелски оператори Интернет сообраќај Аналогна телевизија Дигитална телевизија Радио Телефонија

Портел Ком

ПОРТЕЛ КОМ е реномирана компанија од областа на телекомуникации, овластен застапник за AASTRA, ERICSSON, ZETRON, MOTOROLA, GLOBALSTAR итн. Повеќе »

Телекомуникациска опрема Биротехничка опрема Електроника

Alternative System Integration

ASI (Alternative System Integration) is European system integrator company which offers complete ICT solutions to its clientsfor a rapidly developing Повеќе »

Development, implementation and integration Communication systems Telecommunication equipment Multimedia services

Хај Теч Корпорација

Хај Теч Корпорација е фирма со успешна примена на ИССО 14000 и на висока технологија во своето работење. Хај Теч е компанија која произведува Повеќе »

Електроника Телекомуникациска опрема Електронски печатени плочи Компјутерска опрема

Dasto

DASTO continues to be the leading manufacturer of professional broadcast and telecommunication equipment for over two decades. From antennas and Повеќе »

Antennas Telecommunication equipment Power Splitters Filters Combiners

Maksat

The company “MAKSAT” – Skopje has been established since 1990 in Skopje, R. Macedonia. Its main field of occupation is to engineer, deliver, Повеќе »

Antennas Telecommunication equipment Optical cables Measuring instruments Connectors Tools

Nikom Power

Инженеринг во областа на резервното напојување и кабелските системи. Индустриски и стартни акумулатори, UPS системи, AC/DC DC/AC инвертори, кабелска Повеќе »

Антени Телекомуникациска опрема Кабелски системи Коаксијални кабли Електронски компоненти Батерии

Lista na veb strani za telekom Web sites about telecommunications Листа на веб страни за телеком

Site veb-sajtovi od Makedonija za telekom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za telekom

All websites from Macedonia sorted by telecommunications on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by telecommunications. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за телеком на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за телеком

Deloven imenik za telekom Business pages about telecommunications Деловен именик за телеком

Najdobrite veb-sajtovi za telekom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so telekom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telekom vo/za Makedonija.Best websites for telecommunications and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to telecommunications. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telecommunications in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за телеком, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со телеком. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телеком во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар telekom | telecommunications | телеком