logo


Trineks

Trineks is a company specialized in design and manufacture of broadcast equipment .Trineks was founded by a group of engineers who have been serving Повеќе »

Broadcast equipment Antennas Telecommunication equipment Metal inox Stainless steel Fences

Telesmart Telekom

Telesmart is company specialized in wholesale of telecommunication services for Telekom, ISP, Cable and VoIP operators and business customers offers Повеќе »

Telecommunication services Internet service providers

Нетра

НЕТРА е современа компанија за телекомуникациски инженеринг. Реализира софистицирани решенија во чекор со новите развојни трендови, преку широка Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Електрика Телекомуникации

Нетплус Комуникации

Нетплус комуникации е компанија чија главна дејност се VoIP телекомуникациски услуги, пренос на глас преку интернет (VoIP), услуги базирани на Повеќе »

Меѓународни разговори VoIP услуги Телекомуникации

Инфел-Нетплус

...Инфел-Нетплус ...Вашиот фиксен оператор.ФИКСНА ТЕЛЕФОНИЈА СО НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Повеќе »

Фиксна телефонија Меѓународни разговори Телекомуникациски услуги

Multimedia Network

With Multimedia Network, you get quality entertainment that your whole family can enjoy! Повеќе »

Digital TV Internet

Ibis Instruments Macedonia

Ибис Инструментс е основан во 1996. година со цел да се исполнат растечките барања за конкурентните производи и системи, кои се наменети за ефикасно Повеќе »

Телекомуникациски Инструменти Системи Мрежи Решенија

Lista na veb strani za telekom Web sites about telecommunications Листа на веб страни за телеком

Site veb-sajtovi od Makedonija za telekom na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za telekom

All websites from Macedonia sorted by telecommunications on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by telecommunications. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за телеком на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за телеком

Deloven imenik za telekom Business pages about telecommunications Деловен именик за телеком

Najdobrite veb-sajtovi za telekom, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so telekom. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telekom vo/za Makedonija.Best websites for telecommunications and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to telecommunications. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telecommunications in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за телеком, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со телеком. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телеком во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар telekom | telecommunications | телеком