logo


SAS

Меѓуградската автобуска станица Скопје е дел од проектот на Кензо Танге за нов и модерен транспортен центар, изработен по земјотресот во 1963 Повеќе »

Автобуска Станица

Македонија Аирпорт Адвертисинг

Портлине е водечка маркетинг агенција која работи исклучиво со понуда на простор за огласување на аеродроми (внатре/надвор). Компанијата е Повеќе »

Мегалајт Внатрешно осветлен панел Неосветлен панел

КОЛА

КОЛА - Скопје, Р. Македонија е трговска фирма која успешно работи од 1992 година. КОЛА е основана како мала, семејна фирма, но како резултат на Повеќе »

Дистрибутерство на стоки

International Food Bazaar

IFB е формирана во 2000 година во нејзината сегашна форма. Нејзината историја сепак почнува во раните 80-ти години. IFB е создаден од неговите Повеќе »

Дистрибуција на стока

Dima

ДИМА Шпедиција е основана од страна на Димче Георгиевски, на 09.12.1992 година на самиот почеток на македонската економска транзиција. Од самиот Повеќе »

Шпедиција

Nes Komerc

Друштво за трговија и транспорт Нес Комерц - Тетово Повеќе »

Транспорт и логистика

Пек-Транс

Друштво за транспорт и трговија ПЕК-ТРАНС -Виница Повеќе »

Транспорт и логистика

Руски Транс

РУСКИ ТРАНС дооел е реномиран давател на услуги од областа на транспортот, со висок професионализам и квалитет по светски стандарди. Повеќе »

Транспорт и логистика

Тир

Тир Меѓународна шпедиција и транспорт е основана 1989 година како прва приватна шпедитерска компанија во Македонија. Започна како локален агент но Повеќе »

Шпедиција

Цетранс

ЦЕТРАНС доо Скопје е основана 1993 год. продолжувајќи ја дејноста на Цетра - Загреб Р. Хрватска, чие македонско претставништво го раководеа нејзините Повеќе »

Транспорт и логистика Шпедиција

Лора Интернатионал

Фирмата Лора Интернатионал дооел, Скопје е “сестринска” фирма на Лора доо, Сараево, БиХ, со главна дирекција во Сараево и пет претставништва во сите Повеќе »

Трговија на стоки Дистрибуција

Марк-Ман

Нашата компанија Дооел Марк-Ман Ресен, Република Македонија е приватна компанија со долгогодишна работа и успешност. Напоредно работи со увоз и извоз Повеќе »

Дистрибуција Транспорт и логистика

Lista na veb strani za transport Web sites about transportation Листа на веб страни за транспорт

Site veb-sajtovi od Makedonija za transport na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za transport

All websites from Macedonia sorted by transportation on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by transportation. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за транспорт на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за транспорт

Deloven imenik za transport Business pages about transportation Деловен именик за транспорт

Najdobrite veb-sajtovi za transport, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so transport. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za transport vo/za Makedonija.Best websites for transportation and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to transportation. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for transportation in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за транспорт, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со транспорт. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за транспорт во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар transport | transportation | транспорт