logo


Фарма т-т

Фирмата ФАРМА Т+Т доо – Битола е основана 1989 година со многу ентузијазам и верба. Тој ентузијазам и таа верба преплетени со 14 години напорна, но Повеќе »

Транспорт и логистика

Меѓународен Транспорт и Шпедиција

Движење, брзина, и точност се нашата запазена марка. Сега веќе 25 години на македонскиот, балканскиот и европскиот пазар, сега веќе 25 години со Повеќе »

Транспорт и логистика

Такси Магос

Такси Магос -Куманово Повеќе »

Такси превоз

Ин Трејд

Меѓународна шпедиција Ин Трејд -Гевгелија Повеќе »

Шпедиција

КОПИМ ДОО Гевгелија

КОПИМ ДОО Гевгелија е компанија со долгогодишно искуство во областа на мегународниот транспорт на стоки – друмски ,поморски како и посредување во Повеќе »

Транспорт и логистика

ТДТШ Тефтер Транс Петар ДООЕЛ

ТДТШ Тефтер Транс Петар ДООЕЛ е формирано 1990 година. Како Транспортна Фирма вообичаено вршиме транспорт од Македонија, Грција или и трети земји, Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Емша Шпед ДООЕЛ

Фирмата Емша Шпед ДООЕЛ е основана 1999 година од страна на сегашниот сопственик Г-нот Емшов Марјан. Фирмата започна да работи како мала Повеќе »

Транспорт Логистика Камиони

Мактренд – транспорт и логистика

Компанијата “Мактренд – транспорт и логистика” е основана во 1991 година и претставува една од првите приватни компании за траснпорт во Македонија. Повеќе »

Транспорт и логистика

Стаменов Компани ДООЕЛ

Стаменов Компани ДООЕЛ е формирана во 2005 година и работи како дистрибутерска фирма на македонскиот пазар. Од нејзиниот почеток е овластен Повеќе »

Дистрибутерство на стоки

Брза Пратка

БРЗА ПРАТКА врши прием, пренесување и достава на пратки брзо, квалитетно и во погодно време за клиентот. Ги нудиме следните услуги: градски курир, Повеќе »

Достава на пратки

ШПЕДИЦИЈА МКД

ШПЕДИЦИЈА МКД е агенција за царинско посредување(шпедиција) со седиште во Скопје,Македонија. Вршиме царинско посредување пред властите во Повеќе »

Шпедиција

ДБ Шенкер

DB Schenker е една од водечките компании кои овозможуваат интегрирана логистика во Австрија и Централна Источна Европа.Во рамките на Шенкер ДООЕЛ Повеќе »

Бродски транспорт на стока

Влечната служба " Бадник"

Влечната служба " Бадник" е приватно претпријатие основано 1990 г. Основач и директор на претпријатието е Слободан Николов - Цобе. Фирмата има осум Повеќе »

Влечна служба

Lista na veb strani za transport Web sites about transportation Листа на веб страни за транспорт

Site veb-sajtovi od Makedonija za transport na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za transport

All websites from Macedonia sorted by transportation on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by transportation. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за транспорт на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за транспорт

Deloven imenik za transport Business pages about transportation Деловен именик за транспорт

Najdobrite veb-sajtovi za transport, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so transport. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za transport vo/za Makedonija.Best websites for transportation and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to transportation. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for transportation in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за транспорт, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со транспорт. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за транспорт во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар transport | transportation | транспорт