logo


Дел Посто

Ресторанот “ДЕЛ ПОСТО” се наоѓа во центарот на град Прилеп. На само педесетина метри од саат кулата, на цветната улица ќе го најдете местото каде ќе Повеќе »

Дел Посто Ресторан Ресторани Интернет продавница Прилеп

Кетеринг Вкусно

ВКУСНО е кетеринг фирма основана од желбата другите да зборуваат за нашата уметност, вештост и фантазија и како таква, нуди целосна помош при Повеќе »

Кетеринг Вкусно Готови јадења Храна

Хотел Максити

Максити е новоотворен хотел, сместен помеѓу булеварот “Партизански Одреди“ и булеварот “Метрополит Теодосиј Гологанов‘‘ и на само 10 минути нуди Повеќе »

Хотел Ресторан Сместување Максити Соби Хотели

Dolce International

Welcome to Dolce International, a unique ultra-modern hotel & suites resort in the center of Skopje. Dolce International has 20 rooms, big lobby, Повеќе »

Hotel Dolce International Rooms Accommodation

Пица и Скара “Крчма“

Пица и скара ресторанот Крчма во Скопје е пионерот за достава на пица и скара до вашиот дом. Пред 12 години нашиот “Скара delivery service” беше Повеќе »

Пица Скара Крчма Гостилница Pizza delivery Skopje Pizza delivery

Lista na veb strani za turizam Web sites about tourism Листа на веб страни за туризам

Site veb-sajtovi od Makedonija za turizam na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za turizam

All websites from Macedonia sorted by tourism on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by tourism. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за туризам на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за туризам

Deloven imenik za turizam Business pages about tourism Деловен именик за туризам

Najdobrite veb-sajtovi za turizam, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so turizam. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za turizam vo/za Makedonija.Best websites for tourism and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to tourism. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for tourism in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за туризам, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со туризам. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за туризам во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар turizam | tourism | туризам