logo


Мотел Бистра

Во непосредна близина на градот Берово, на надморска височина од 1120 метри, опкружен со природните убавини на Малешевијата и чист воздух, Мотелот Повеќе »

Мотел Сместување Туризам

Подгорски Ан

Во падините на планината Беласица, близу живописните Колешански водопади, топлите лековити бањи во Банско и неодоливите Смоларски водопади се наоѓа Повеќе »

Мотел Сместување Туризам Ресторан

Хотел Монтенегро Ривијера

Во централниот дел на Македонија, во срцето на Македонија, во убавиот и прекрасен град Велес, познат по својата стара архитектура и реката Вардар Повеќе »

Хотел Сместување Ресторан Туризам

Rural Tourism

Точно во центарот на Македонија се наоѓа селото Оморани, закрилено од околните ридови. Реката Бабуна им вдахнува живот на живописните падини на Повеќе »

Туризам Рурален туризам Сместување

Охрид инфо

Градот Охрид е туристички, културен и духовен центар на Република Македонија. Овој град има историја со континуиран живот на човечки заедници од 7 Повеќе »

Сместување Туристички локации

Skopje On-line

Skopje, the capital of the Republic of Macedonia is an important, strategic centre in the Balkans because it links the east to the west, the north to Повеќе »

Туризам Сместување Тусистички сервиз Превоз

Berovo booking

Ние сме млади амбициозни и кретивни луѓе што самостојно на сопсвена иницијатива се бориме да го подобриме општеството во Малешевијата со тоа што Повеќе »

Туризам Сместување Туристички локации

Агенција за Промоција и Подршка на Туризмот

Агенција за Промоција и Подршка на Туризмот (АППТ) е владина организација чија основна функција е промоција на туристичките ресурси и капацитети на Повеќе »

Туризам Туристички места Промоција

Kondor N.1

Туристичка агенција Кондор започна со работа во Мај 1990 година како една од првите туристички агенции во Република Македонија. Агенцијата поседува Повеќе »

Авионски карти Аранжмани Патување Патничко осигурување

DEMA Travel

Туристичка агенција „ДЕ-МА Травел“ е основана во 2000 год. како приватно претпријатие и е една од водечките туристички агенции во Куманово. Во Повеќе »

Туризам Туристички аранжмани Патување Крстарење

Галеб Турс

Почетоците со работа на одморалиштето Галеб датираат од далечната 1981 година, кога прекрасното крајбрежно место Чањ беше одбрано за поставување на Повеќе »

Туризам Сместување Туристички локации

Lista na veb strani za turizam Web sites about tourism Листа на веб страни за туризам

Site veb-sajtovi od Makedonija za turizam na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za turizam

All websites from Macedonia sorted by tourism on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by tourism. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за туризам на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за туризам

Deloven imenik za turizam Business pages about tourism Деловен именик за туризам

Najdobrite veb-sajtovi za turizam, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so turizam. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za turizam vo/za Makedonija.Best websites for tourism and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to tourism. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for tourism in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за туризам, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со туризам. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за туризам во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар turizam | tourism | туризам