logo


Стоматолошка ординација Луканоски

Стоматолошката ординација "д-р Ивица Луканоски" навлезе во деветата год од своето постоење и им овозможи стоматолошки услуги на повеке од 5000 Повеќе »

Стоматолошки услуги Рестаративна стоматологија Естетска стоматологија Орална хирургија

Стоматолошка ординација „Д-р Нина“

Стоматолошката ординација „Д-р Нина“ е специјализирана за дентални третмани кои ќе ви дадат долготрајна и спектакуларна насмевка. Нашата експертиза Повеќе »

Стоматолошки услуги Поправка и лекување Естетска стоматологија Кронки и мостови Протези

Гинеколошко - акушерска ординација “Света Недела“

Гинеколошко-акушерската ординација “Света Недела“ како специјализирана приватна ординација е во можност да ги даде сите амбулантни услуги како и мали Повеќе »

Гинеколошка дијагностика

Гинеколошко - акушерска ординација "Др. Ина"

Во приватната ординација ИНА се изведуваат прегледи и дијагностичко-терапевтски интервенции од сите области на гинекологијата и акушерството. Во Повеќе »

Гинеколошка дијагностика

Тамидентал

Тамидентал е генерален застапник и дистрибутер на производите на швајцарската фирма CURADEN International. Повеќе »

Стоматолошка опрема Медицински Потрошен Материјал

Фарма 5

Трговското друштво за производство, промет и услуги ФАРМА - 5 ДООЕЛ од Скопје, успешно постои и работи на територијата на Република Македонија од Повеќе »

Медицински материјал Лекови Лабораториски материјал Медицински помагала

Медикаплус

ТРГОВСКОТО ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТРГОВИЈА И СУЛУГИ, МЕДИКАПЛУС ДОО ОХРИД, ОСНОВАНО Е ВО 2004 ГОД. СО ОСНОВНА ДЕЈНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА САНИТЕТСКИ Повеќе »

Медицински Материјал

ПСО Илија Милески

Приватна стоматолошка ординација Илија Милески Повеќе »

Стоматолошки услуги

Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев

ПЗУ “Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев” започна со работа на 11.06.2006 година во Охрид, основана од Д-р Сашо Стоев, доктор на стоматологија, Повеќе »

Стоматолошки услуги

Дентомедика

Дентомедика е основана 2004 год од д-р.Ангеле Гиноски како приватна здравствена установа по општа стоматологија која пружа услуги во превентивната, Повеќе »

Стоматолошки услуги

ПЗУ ДАРОН

Од своето основање во 2007 година ПЗУ ДАРОН создава трајни вредности и несебично придонесува за здравјето на своите пациенти. Почнавме скромно, со Повеќе »

Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

Македонско Стоматолошко Друштво

Македонското стоматолошко друштво има за цел да со сите стоматолози и стоматолошки здруженија ширум нашата држава пред се се грижи за оралното Повеќе »

Стоматологија

Институт за Јавно здравје на РМ

Денес, репрезентативноста на јавно-здравствениот сегмент во државата преку активностите на Институтот за јавно здравје на Република Македонија и Повеќе »

Здравство

Lista na veb strani za zdravje Web sites about Health Листа на веб страни за здравје

Site veb-sajtovi od Makedonija za zdravje na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za zdravje

All websites from Macedonia sorted by Health on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by Health. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за здравје на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за здравје

Deloven imenik za zdravje Business pages about Health Деловен именик за здравје

Najdobrite veb-sajtovi za zdravje, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so zdravje. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za zdravje vo/za Makedonija.Best websites for Health and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to Health. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Health in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за здравје, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со здравје. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за здравје во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар zdravje | Health | здравје