logo


Максидент-Вршковски

Приватната здравствена установа “Максидент-Вршковски” е основана во 2005 година во Битола и работи во состав на Дентал Студио, како посебна Повеќе »

Стоматолошка ординација

Стоматолошка ординација ТЕА ДЕНТ

Ние ќе работиме со Вас за да создадеме совршен план за Вашата дентална хигиена кој вклучува дентален преглед, правилно чистење на забите, заштита на Повеќе »

Стоматологија Стоматолошка ординација

ПЗУ Амбуланта 2 - биохемиска лабораторија

ПЗУ Амбуланта 2 - биохемиска лабораторија започна со работа во април 2007 год, како потреба на граѓаните и нашите пациенти за едена нова лабораторија Повеќе »

Здравство Биохемиска лабораторија

ПЗУ "Деби Дент"

Стоматолошка ординација Деби Дент -Куманово Повеќе »

Здравство Стоматолошка ординација

П.З.У.Поликлиника Др.Ѓоше

П.З.У.Поликлиника Др.Ѓоше отпочна со работа од Септември 1994,како ординација по општа медицина, со двајца лекари и две медицински сестри. Во Повеќе »

Поликлиника Ехо Рендген

Бранер Бросс

Бранер Бросс-дооел е овластен дистрибутер и сервисер за специјализирана опрема за оптики и офталмолошки кабинети. Се бавиме со увоз, трговија, обука Повеќе »

Оптика

Физиофлекс

Физиотерапијата има за цел да ја врати максималната активност на личноста. Физијатарот ја прегледува медицинската документација, зема анамнеза, го Повеќе »

Физикална терапија

П.З.У. ДР.Тања Шапкарова

Ординацијата е основана 2004 година под името П.З.У. ДР.ТАЊА ШАПКАРОВА .Имаме склучено договор со Ф.З.О.М кој делумно ги опфаќа трошоците за лекување Повеќе »

Стоматологија

Негорски Бањи

НЕГОРСКИ Бањи се модерен здравствен и туристички центар. Негорски Бањи се центар за продолжен третман и рехабилитација на пациенти во модерно Повеќе »

Бањско лекување

Дом "ЖАНА"

Домот е лоциран во центарот на Македонија ,според многумина во еколошки најчистиот град Неготино. Започна со работа во јули 2000 година.Објектот има Повеќе »

Поликлиника Дом за стари лица

Дијагностичка лабораторија Павлина

Нашата лабораторија е основана во јуни 2009 година (Делот во Виница) додека Скопската лабораторија почнува со работа од Декември 2009 година.За сите Повеќе »

Здравство Биохемиска лабораторија

П.З.У. КОР - МЕДИКО

П.З.У. КОР - МЕДИКО е основана во Март 2010. Нашата цел е на пациентите да им се овозможи врвна неинвазивна дијагностика и медицински третман под Повеќе »

Здравство

Халомедика

Халомедика е првиот ХАЛО СПА центар, со вистински руски Солени соби.Тимот на Халомедика има холистички пристап кон психофизичкото здравје. Ви нудиме Повеќе »

Солена соба Здравствена заштита

П.З.У. Цитадела

П.З.У. Цитадела -Прилеп Повеќе »

Здравство

Lista na veb strani za zdravje Web sites about Health Листа на веб страни за здравје

Site veb-sajtovi od Makedonija za zdravje na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za zdravje

All websites from Macedonia sorted by Health on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by Health. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за здравје на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за здравје

Deloven imenik za zdravje Business pages about Health Деловен именик за здравје

Najdobrite veb-sajtovi za zdravje, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so zdravje. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za zdravje vo/za Makedonija.Best websites for Health and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to Health. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Health in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за здравје, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со здравје. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за здравје во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар zdravje | Health | здравје