logo


Оскар Медика

Специјалистичка ординација по радиодијагностика со компјутерска томографија и ЕХО дијагностика „ОСКАР МЕДИКАЛ“ започна со работа на 17. Април Повеќе »

Здравство Ординација Радиологија Ехо Дијагностика Ренген

Здравствениот дом – Прилеп

Здравствениот дом – Прилеп, спроведува мерки на примарна здравствена заштита на територијата на општина Прилеп, која опфаќа 36 населени места со Повеќе »

Здравство Здравствена установа

Центар за внатрешни болести „СРЦЕ“

Центарот за внатрешни болести „СРЦЕ“ е основан и функционира под раководство на Др. Горан Николов специјалист интернист-субспецијалист Повеќе »

Здравство Интернистички прегледи

Би-МЕК ДОО

Би-МЕК ДОО, центар за медицинска опрема е фирма специјализирана за дистрибуција и сервисирање на медицинска апаратура која активно работи десет Повеќе »

Медицинска опрема Медицинска апаратура Сервисирање на медицинска опрема

Авицена дијагностика

Во текот на изминатите 20 години, изградивме имиџ на сигурна и успешна компанија, која во текот на своето дводецениско постоење остави значаен белег Повеќе »

Здравство Лабораториска дијагностика

Бета Медико Традинг

Веледрогерија за увоз, дистрибуција, застапување и регистрација на медицински производи и медицински помагала. Во рамките на Бета Медико Традинг Повеќе »

Медицински производи Медицински помагала

ВАРУС

ВАРУС ДООЕЛ од Скопје е едно од првите приватни друштва за промет на големо со лекови, помошни лековити средства, медицински помагала, лабараториски Повеќе »

Медицинска Опрема Медицински Потрошен Материјал

Интер-Еврогенекс

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Повеќе »

Алтернативна медицина Билни лекови Хербални лекови

Василева КАРДИО

Специјалистичката установа по интерна медицина со кардиoлогија ВАСИЛЕВА КАРДИО е здравствена установа лоцирана веднаш спроти Данската амбасада... Повеќе »

Здравство Интернистички прегледи

WELLNESS-CENTAR

Центарот дава единствена можност, преку холистички пристап, интеграција на традиционалната медицина, софистицирана технологија и биоинформатика, да Повеќе »

Ортопедија БРТ-Дијагностика ДаркФилд-Дијагноза Хомеопатија-Kомплет Вежби и Манипулации Фреквентна-Терапија

Vizia

Vizia e prvata privatna hirurska ocna klinika vo Makedonija, osnovana vo februar 2002 god. Od pojavuvanjeto na Vizia se smenija standardite vo ocnata Повеќе »

Очна клиника

ВИМЕДИКА

ВИМЕДИКА е основана од специјалист интернист Д-р Виолета Христов. Повеќе »

Ординација по интерна медицина Интернистички прегледи

ДЕНТИЗАР

Здравата и убава насмевка е одраз на вашата грижа кон сопственото здравје и изглед. Со таквата насмевка чекорите поатрактивни и посамоуверени во Повеќе »

Стоматологија Стоматолошки услуги

Lista na veb strani za zdravje Web sites about Health Листа на веб страни за здравје

Site veb-sajtovi od Makedonija za zdravje na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za zdravje

All websites from Macedonia sorted by Health on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by Health. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за здравје на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за здравје

Deloven imenik za zdravje Business pages about Health Деловен именик за здравје

Najdobrite veb-sajtovi za zdravje, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so zdravje. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za zdravje vo/za Makedonija.Best websites for Health and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to Health. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Health in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за здравје, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со здравје. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за здравје во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар zdravje | Health | здравје