logo


Заботехничката Лабораторија Дентолаб

Заботехничката Лабораторија Дентолаб е основана во 1996 год. како резултат на 12 годишно претходно работно искуство во изработка на забнопротетски Повеќе »

Протетика

Диамед

Во првата приватна Специјална Болница по нефрологија и хемодијализа Диамед ви нудиме комплетна дијагностика на вашите бубрези и кардиоваскуларен Повеќе »

Дијагностика Биохемиска лабораторија

Долорес

Ординацијата по физикална медицина рехабилитација и акупунктура ДОЛОРЕС е една од првите приватни ординации од овој вид отворена во Скопје. Со работа Повеќе »

Ласертерапија Лимфна дренажа Вакум терапија Електрофореза Екстензија на `рбетниот столб

Стоматолошка ординација Др. Котев

Нашата ординација поседува најсовремена опрема, со најквалитетни материјали и високо обучен персонал. Нашата мисија е да ве едуцираме како да имате Повеќе »

Стоматолошка ординација Стоматолошки услуги

Д-р Бојан Данаилов

Со самостојно работно искуство од 20 години како интернист-кардиолог со постојана обука и следење на сите светски медицински новости и нивно Повеќе »

Здравство Интернистички прегледи

Стоматолошката ординација д-р Илиев

Во стоматолошката ординација д-р Илиев се стремиме да бидеме различни, да постигнеме повисоки стандарди и креираме модел на извонредност во нашата Повеќе »

Стоматолошка ординација Стоматолошки услуги

Стоматолошката ординација Д-р Т. Каракамчев

Стоматолошката ординација Д-р Т. Каракамчев е основана од Д-р Томо Каракамчев во 1990 година, кој претходно работи како Професор по Протетика. По Повеќе »

Стоматолошка ординација Стоматолошки услуги

Д-р. Ложанковски

Приватна гинеколошка ординација Д-р. Ложанковски Повеќе »

Гинеколошка дијагностика Акушерство

Д-р Мери

Д-р Мери - специјалист за уво, нос и грло Повеќе »

Уво Нос Грло Ехо Ординација Синуси

Д-р Светлана -Дерматологија и естетска медицина

Д-р Светлана Костиќ Петрушевска, 1995 година беше пионер вo формирањe нa првата приватна ординација во земјатa во која ги спои дерматологијата и Повеќе »

Дерматолошки услуги

ЕНДОМАК

ЕНДОМАК е приватна здравствена организација со долгогодишно успешно работење и со големо искуство во ОПШТАТА СТОМАТОЛОГИЈА, ЕНДОДОНЦИЈАТА, Повеќе »

Стоматологија Стоматолошки услуги

Стоматолошката ординација "Дент Естет"

Стоматолошката ординација "Дент Естет" е основана во Јануари 2007 година со седиште во Штип, Македонија на улица Пиринска 138. Во стоматолошката Повеќе »

Стоматолошка ординација Стоматолошки услуги

Поликлиника „Д-р Органџиски“

Поликлиниката „Д-р Органџиски“ е првата приватна акушеро-гинеколошка ординација во Р. Македонија. Основана е на црковниот празник Мала Богородица, Повеќе »

Гинеколошка дијагностика Акушерство

Lista na veb strani za zdravje Web sites about Health Листа на веб страни за здравје

Site veb-sajtovi od Makedonija za zdravje na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za zdravje

All websites from Macedonia sorted by Health on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by Health. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за здравје на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за здравје

Deloven imenik za zdravje Business pages about Health Деловен именик за здравје

Najdobrite veb-sajtovi za zdravje, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so zdravje. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za zdravje vo/za Makedonija.Best websites for Health and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to Health. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Health in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за здравје, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со здравје. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за здравје во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар zdravje | Health | здравје