logo


ПЗУ ' Прим. д-р Самарџиски “

ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не потсетува на нашата заедничка обврска да се грижиме едни Повеќе »

Здравство Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

JЗУ Клиничка болница - Штип

JЗУ Клиничка болница - Штип зазема централно место во источниот регион на република Македонија. Во неа се лекуваат над 250 000 жители - пациенти , Повеќе »

Здравство

Поликлиника Д-р Ванчо - Вратница

П.З.У. Поликлиника Д-р Ванчо - Вратница со четири организациони единици е основана 2007 год. со реорганизација на веќе постоечката П.З.У. Д-р Ванчо - Повеќе »

Стоматолошки услуги

Микротони

Центарот за згрижување на слухот МИКРОТОНИ се занимава со решавање на вашите проблеми со слухот како и со заштита на слухот. Во нашиот центар исто Повеќе »

Помагало за слух

Стоматолошка поликлиника Примадент

Во стоматолошка поликлиника Примадент се третираат пациенти од сите возрасти на кои им се обезбедува комплетна стоматолошка заштита со највисок Повеќе »

Стоматолошки услуги

ЈОВЕ-ДЕНТ

Како резултат на долгогодишното практично искуство во рамките на стоматологијата како опширна наука на денешното модерно време, решивме да големиот Повеќе »

Стоматолошки услуги

ЈЗУ Клиниката за неврологија

Клиниката започнува со работа во 1947 година заедно со Медицинскиот Факултет во Скопје и тоа како Клиника за Нервни и Душевни Болести со прв Повеќе »

Здравство

ЈЗУУ Клиника за токсикологија

Во Центарот и Клиниката се вработени 16 лекари (www. toksikologija.com.mk) кои пружаат медицински и информативни услуги 24 часа, 7 дена неделно. Повеќе »

Здравство

LaserMed

LaserMed -Центар за физикална и кинезитерапија Повеќе »

Физикална терапија

Ленсмак

Ленсмак е компанија која располага со оптички производи и помагала со кои ги снабдува оптичките продавници, офталмолошките ординации и Повеќе »

Оптички помагала

Мак Медика

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали. Повеќе »

Медицински материјал Медицински апарати

Медиафарм

Нашата Компанија е основана во 2002 година, од Директор Наташа Мишковска, дипломиран фармацевт, која го разви бизнисот на продажба на една од Повеќе »

Медицински материјал

Lista na veb strani za zdravje Web sites about Health Листа на веб страни за здравје

Site veb-sajtovi od Makedonija za zdravje na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za zdravje

All websites from Macedonia sorted by Health on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by Health. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за здравје на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за здравје

Deloven imenik za zdravje Business pages about Health Деловен именик за здравје

Najdobrite veb-sajtovi za zdravje, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so zdravje. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za zdravje vo/za Makedonija.Best websites for Health and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to Health. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Health in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за здравје, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со здравје. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за здравје во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар zdravje | Health | здравје