logo


Медодент

Во нашата ординација се употребуваат стандарди процедури, но исто така и најсовремени методи за решавање на проблемите со најквалитетни материјали. Повеќе »

Стоматолошки услуги

ПЗУ "МЕРИДИАН Медикал"

ПЗУ "МЕРИДИАН Медикал" е специјалистичка ординација за Физикална терапија и рехабилитација која работи со голем успех од почетокот на 2006 година. Од Повеќе »

Aкупунктура Физикална медицина

Биохемиска лабораторија „МИКРОЛАБ“

“ДИЈАГНОСТИКА МИКРОЛАБ“ нуди сеопфатни и комплетни лабораториски испитувања, следејќи ги светските трендови во лабораториската дијагностика. Повеќе »

Биохемиска лабораторија

Триаголник

Ние сме водечки ресурсен центар во Македонија кој ги препознава потенцијалите и директно работи на градење на капацитетите на младите за нивно Повеќе »

Обуки Експертско консултантство

Ултрамедика

Ултрамедика е првата ин витро лабораторија во Република Македонија. Започна со работа во 1997 година. Од 2009 година Ултрамедика склучи договор Повеќе »

Ин витро лабораторија

П. З. У. Црниче

Добредојдовте на веб страницата на П. З. У. Црниче, приватна здравствена установа за општа стоматологија. Ако сакате да имате прекрасна насмевка која Повеќе »

Стоматологија Стоматолошки услуги

Picasso Dental Studio

Во Picasso Dental Studio, ќе Ве пречека насмевката и вниманието на искусни и посветени стручњаци, а Вие ќе се чувствувате смирено и опуштено. Ги Повеќе »

Стоматолошки услуги

Поликлиника Медика

ПЗУ Поликлиника Медика како приватна здравствена организација е основана во 1993 година. Започнува со работа како ординација од Примарна здравствена Повеќе »

Примарна здравствена заштита Биохемиска лабораторија

Стоматолошка ординација Премиум-Дент

Наша визија и приод кон стоматолошката пракса е тоа дека ЕСТЕТИКАТА на пациентот која е индивидуална за секој пациент засебно треба пред се да го Повеќе »

Стоматолошки услуги

П.З.У. Приматерапи

П.З.У. Приматерапи -Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација Повеќе »

Физикална терапија Кинезитерапија

ПЗУ “Профидент”

Основач на лабораторијата е Поп-Јанева Катерина, техничар со 20-годишно искуство во протетиката, која во текот на годините изгради имиџ на врвен Повеќе »

Мобилна протетика Фиксна протетика Протетика врз имплантaти

Слух 1

Слух 1 е претпријатие за промет и изработка на ортопедски слушни помагала ,генерален застапник за Фонак слушни апарати www.phonak.com, Медел Повеќе »

Слушни помагала Ортопедија

Lista na veb strani za zdravje Web sites about Health Листа на веб страни за здравје

Site veb-sajtovi od Makedonija za zdravje na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za zdravje

All websites from Macedonia sorted by Health on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by Health. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за здравје на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за здравје

Deloven imenik za zdravje Business pages about Health Деловен именик за здравје

Najdobrite veb-sajtovi za zdravje, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so zdravje. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za zdravje vo/za Makedonija.Best websites for Health and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to Health. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Health in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за здравје, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со здравје. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за здравје во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар zdravje | Health | здравје