logo


Здружение "ВО МОЈОТ СВЕТ"

Здружение на граѓани за третман на лица со Аутизам, АДХД и Аспергеров синдром ВО МОЈОТ СВЕТ - Скопје. ВО МОЈОТ СВЕТ се залага за подобрување и Повеќе »

Невладина организација

Еколошко друштво “Вила Зора”

Еколошкото друштво “Вила Зора” од Велес е невладина, непрофитабилна и неполитичка организација, формирана во 1989 година. ЕД “Вила Зора” е локално Повеќе »

Еколошко друштво

НВО ДОВЕРБА

Здружение за унапредување на превенцијата, третманот и социјалното вклучување на лица кои злоупотребуваат дроги и други психоактивни супстанци Повеќе »

Здружение

Здружение "ЕСЕ"

Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените на Република Македонија – ЕСЕ е основано во 1994 година како Хуманитарна асоцијација Повеќе »

Здружение

Македонида

Здружението на граѓани за валоризација , популаризација и петагогија на културно наследство, Македонида е регистрирано 2000 година. Мкаедонида е Повеќе »

Заштита на културни споменици Презентација на културно наследство Организација на културни настани

Акција Здруженска

Акција Здруженска е непрофитна организација основана во Јули 2004 година со седиште во Скопје, во рамките на стратешката трансформација на Програмата Повеќе »

Здружение Едукација Истражување

Македонска Асоцијација за човечки ресурси

МАКЕДОНСКА АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружрние на граѓани формирано на 22 април 2009 година, Повеќе »

Невладина организација

Македонското женско лоби (МЖЛ)

Македонското женско лоби (МЖЛ) е невладина организација формирана во 2001 година која ги обединува меѓуетничките, меѓупартиски и меѓуверските Повеќе »

Невладина организација

Федерација за спорт и рекреација на инвалидите

Националната Федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Македонија - Македонски Параолимписки Комитет е спортска, доброволна, Повеќе »

Спортска федерација

НВО Инфоцентар

НВО Инфоцентарот обезбедува стручна и логистичка поддршка за организирање прес-конференции, презентации, промоции, тркалезни маси, дебати, Повеќе »

Организација на настани

Здружение "ПЛАНКТОНИУМ" - Скопје

Здружение за заштита на животна средина и просторно планирање "ПЛАНКТОНИУМ" - Скопје Основни цели и задачи на Здружението се: помагање во борбата Повеќе »

Здружение

Здружение ОТВОРЕНА ПОРТА

Отворена Порта е здружение на граѓани регистрирано во септември 2000 година, како неполитичка, невладина и непрофитабилна организација. Отворена Повеќе »

Здружение

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации