logo


Република Млади

Во Македонија живеат речиси ½ милион млади граѓани на возраст од 15 до 30 години. Средношколци, студенти, постдипломци, невработени, вработени, Повеќе »

Дебата Платформа

Македонски центар за меѓународна соработка

Визијата на МЦМС е мир, хармонија и просперитет на луѓето во Македонија, на Балканот и глобално. МЦМС ја заснова визијата за мир, хармонија и Повеќе »

Невладини

НВО Хуманост

Поголема социјална интеграција и поквалитетен живот на старите лица. Подобрување на условите за грижа на старите лица преку имплементација на Повеќе »

Невладини

НВО Фронт

Фронт 21/42 е непрофитна, невладина, еколошка организација, регистрирана како Граѓанско здружение во Јануари 2005 год. Организацијата се роди во Повеќе »

Невладини

Македонско здружение за заштита при работа

Активностите на Здружението почнуваат од моментот на одржаното прво собрание на истото на 5 Јуни 1964 година (кој датум го симболизира светскиот ден Повеќе »

Невладини

НВО Хера

.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување е формирана во Јануари 2000 година како иницијатива на група од 6 млади волонтери - Повеќе »

Невладини

Македонска платформа против сиромаштија

Визијата на МППС е општество на благосостојба, недискриминација, развој и мир. Мисијата на МППС е унапредување на принципите на еднаквост, Повеќе »

Невладини

Истражувачко друштво на студенти биолози

ИДСБ е невладина организација формирана по иницијатива на студентите биолози во 1994 година. Од тогаш до денес функционирање на друштвото се базира Повеќе »

Невладини Биологија

ГЕМ

ГЕМ беше дефиниран во 1997 година од страна на Мајкл Хеј и Бил Бајгреив, додека студијата за изведливост беше финансирана од страна на Школата за Повеќе »

Невладини

Отворено општество - Македонија

Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) е основана во 1992 година како претставништво на странско лице, а во 1999 година како национално Повеќе »

Невладини

Демократија

Добродојдовте во електронскиот свет на демократијата! За тој свет да не биде само електронски и виртуелен и ескапистички и вечно едукативен - богами Повеќе »

Невладини Организација Демократија Форум

Мак - Јамс

Македонското здружение на учесници на курсеви на Јапонската агенција за меѓународна соработка МАК-ЈАМС од Скопје формирано е во 1998 година. Повеќе »

Невладини Курсеви Искуства

Сосајати

Меѓународната конференција е-Општество.Мк оваа година ќе биде на темата: „Отворено образование за отворен свет – Да го споделиме знаењето!“, а ќе се Повеќе »

Невладини

МАЦЕФ

Мисијата на Центарот за енергетска ефикасност на Македонија (МАЦЕФ) е да ја зголеми енергетската ефикасност (ЕЕ) и заштитата на животната средина Повеќе »

Невладини

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации